Am un hobby de a strânge bani pentru a investi într.o afacere. E scump, dar de viitor!
Chiar imi pare rau ....sincer chiar imi pare rau ca am pus intrebarea ")))) hobby inseamna ceva recreativ la voi munca e recreatie?
Pentru mine da deoarece hobby înseamnă o activitate care te pasionează și relaxează. Când muncești ce îți place, nu o mai poți numi muncă!
Eu merg câteodată Sâmbăta la o fermă de animale Vaci, oi,cai, miel, porci, găini, toate animale sunt la acea fermă acelui om! stau și mă joc cu ele dar nu stau prea mult fiindcă n-am voie să intr-un în gradjul de animale, la om! eu am mereu pe ascuns intru fără să fiu văzut de el, că altfel îți dai seama chema omul poliția!
Am multe poze cu animale de acolo din ferma acelui om! Muncitor! Care deține animalele lui!
Alerg mult după un miel mic de tot alb, mie tare drag de el și-l iubesc cu Adevăra am poze cu el! Și toată animale de acolo
Vara îmi place să merg cel mai mult la ferma cu animale, pentru că iarna nu ies toate animalele afară mai ales acum, au venit figurile, gerul, zăpadă este frumos și mie îmi place foarte mult iarna! Dar animale au de suferit cu Adevărat cel mai mult iarna! Ele nau condițiile noastre și nici soarta noastră! a oameniilor! Noi le mâncăm și ne mai și batem joc de ele enorm de grav! Și suntem răi, suntem răi de tot nu știu Dumnezeu cât va mai îndura cu răutatea noastră a oameniilor!
îmi place cu Adevărat orice activitate legată de alergat!
Bratu_Ionut_1999 întreabă:
ksm1485 întreabă: