In liceu, profu' de fizica m-a ascultat(pentru ca vorbeam in ora), m-a ascultat si nu am stiut, avrut sa-mi puna nota 3 si m-am dus la catedra sa-l rog sa nu mi-l treaca.Atunci am luat catalogul si am fugit cu el la secretariat. Un alt lucru, tot in liceu, am jucat carti in ora de informatica si profa ne-a parat la director, care ne-a pedepsit sa ramanem dupa ore(atat eu cat si colegii cu pricina) sa spalam tot liceul cu mopul!
Poi.imi placea de un tip de la mine din bloc, si nu stiam cum sa ii atrag atentia...asa ca mi-a venit geniala idee sa ii fur un papuc de la usa si sa ii dau unui catel, ca sa iasa dupa el si sa ma bag pe felie...deci......app aveam si niste catei pe acolo
Cea mai frumoasa nebunie a fost cand am ajuns in Constanta cu cea mai buna prietena a mea. Ne-am dus la gara cu gandul sa ne luam bilet pentru a pleca la mare peste 2zile, dar cum afara era frumos si noi aveam bani (ce perioada frumoasa ) am plecat asa. fara bagaje, fara nimic la noi. Noroc ca parintii au fost intelegatori si ne-au trimis bagajul si niste bani in plus. Si noi ne-am cazat la o tanti draguta, si ne-am distrat super toata vara Plus ca pe tren am intrat in vb cu un grup, si deja aveam "prieteni" cand am ajuns acolo.
Am plect la 2 noaptea de aksa, la bloc la pr meu pentru ca ma certasem q el, iar mama ma cauta disperata prin toata ksa si prin curte, iar eu am intrat pe poarta...si ea mi-a dat o palma iar eu radeam eram fericita k mm impakt q pr
Eu am facut fara numar, mereu ascund animale in casa ca mama nu ma lasa cu ele si cand prietena mea buna a venit la mine a trebuit sa ascundem un caine, a fo misto da ne-a prins.nici nu mai tin minte acum dar am facut o gramada, mai ales cu prieteni:*
Mi-e greu sa fac un top, pentru ca am facut foarte multe traznai, mai ales in adolescenta.
Acum imi vine in minte o intamplare din armata, cand impreuna cu un coleg am sunat la barul unitatii sa ne trimita niste bere; cel apelat intreba mereu "de unde p. a mea sa va trimit eu bere?!?", in timp ce noi incercam sa il convingem ca am vazut cu ochii nostri cel putin o naveta plina... Intr-un final am descoperit tarasenia - gresisem numarul de telefon si am nimerit tocmai la ofiterul de serviciu...
...am crezut in prieteni! S-a dovedit ca a fost chiar o greseala sa cred in ea, m-a "furat" de cate ori a avut ocazia!
Asta vara. era sambata si in toiul unei petrceri ne-am suit toti baietii in 2 masini si ne-am dus la Ciric (un lac de agrement din Iasi). am oprit masinile alaturi de un restaurant unde era o nunta.ne-am dat jos ne-am dezbracat in pielea goala si dai baie, galagie, nebuneala mare.alaturi nuntasii se uitau la noi. dupa vreun sfert de ora, hop masina politiei.10 nebuni in pielea goala stateau cu politzia de vb.pacat k nu a filmat nimeni. unu mai in forma"dintre noi ii spune :domnule,. mai sarim odata si plecam. poltistul de acord.probabil pentru ca eram 10.am mai sarit odata si apoi ne-am tinut de cuvant.ne-a condus politia cam jumatate de drum ca sa fie siguri.
Mi-a dat un prieten sa-i conduc masina(o laduta) pe o pasune si intr-o parte a pasunii era o mlastina si eu a trebuit sa iau o curba si mi s-a spus sa virez mult si am intrat cu fata masinii in apa mda asta a fost un lucru neintentionat, foarte mult criticata si na... dar multe intamplari trasnite sunt facute la liceu cand am schimbat hainele intre ele din vestiarul baietilor si au mai primit si apa in pantofi...
Lucrul cel mai traznit e : am dat o
petrecere super! e nu am facut multe nazbatii
Poi m-a sunat o prietena intr-o seara de vara si de zapacita ce am fost am uitat sa iau papucii in picioare... asa ca toata lumea se hOlba la mine si nu stiam dc nOroc k nu sta departe de mine :*
Cand eram copil am tras un part afara in fata blocului unde mai erau si altii copii si am dat vina pe prietena mea nicoleta.sa vezi cum strigau toti dupa ea basinoasa si ei ii venea sa planga ca nu o credea nimeni ca nu a fost ea.
deejay_3315 întreabă:
GreenJoker întreabă:
Blink182 întreabă: