| Rioko a întrebat:

Care este citatul preferat?
Mie cel mai mult imi place asta :"It’s okay if you can’t love me nor even think of me. I’m not asking you to. It’s really okay for me if you can’t cause you see? What I told you was "I love you" not "please love me too".
Voua?

Răspuns Câştigător
| pyma a răspuns:

Sunt foarte multe, dar mă rezum la câteva:
"Nimic nu e mai rău decât un suflet amputat, nu există leac pentru asta." Al Pacino în filmul Parfum de femeie.
"Ce este toleranţa? Atributul umanităţii!" Voltaire
"Violenţa este arma celor slabi." Mahatma Ghandi
"Să fii adaptat într-o lume bolnavă nu e neapărat un semn de sănătate." Krishnamurti
"Bătrâneţea e felul în care natura ne anesteziază pentru moarte." Din filmul Atingerea mâinii.
"Locul de odihnă al minţii este inima." Din cartea Eat, pray, love.
"Încă mai încerc să par mai bun decât sunt." Octavian Paler
"Libertatea este dreptul de a nu minţi." Camus
"Pe mine mă clatină vânturile." Mircea Eliade
"Râsul e ca ştergătorul de parbriz: nu opreşte ploaia, dar îţi permite să îţi vezi de drum." Jeanne Wasbro

2 răspunsuri:
| louis3 a răspuns:

"A friend is one who knows you and loves you just the same"!

| Bacemi a răspuns:

E prea greu sa mentionez doar unul. Preferatele mele sunt :

1. ''Religia mea este de a căuta adevărul în viaţă şi viaţa în adevăr. '' (Miguel Unamuno)

2. "Cu cît eşti mai înţelept, cu atît îţi dai mai bine seama că pe lume există mulţi oameni deosebiţi. Oamenii de duzină nu observă nici o deosebire între semenii lor." (Blaise Pascal)

3. '' Inteligenta unui individ se masoara în cantitatea de incertitudini pe care e capabil sa le suporte. '' (Immanuel Kant)

4. Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta.
(N. Iorga)

5. A face pe prostul la timpul potrivit este cea mai mare intelepciune. - (Cicero)