Bună.
Toate culorile, mă interesează caracterul.
Eu îi am verzi albaştri (cameleon).
Pa, pa.
Ai mei albastri :X desi culoarea ochilor mei este caprui spre negru :-s as fi vrut sa-i am albastri dar imi spunea cineva ca Dumnezeu ne-a lasat asa cum suntem, fiecare frumos in felul sau si daca schimbam ceva la noi vom fi oarecum ``urati`` sau nu ne va sta bine deci sa ne multumim cu ce avem
Fiecare culoare de ochi este deosebita:XDepinde cum te privesc
Eu am ochii caprui foarte inchisi...
Albastri cu par negru, verzi cu par roscat, negri cu par negru sau caprui cu par blond... ori care din aceste comnibati sunt ok pentru mine
Din punctul meu de vedere nu exista ochi frumosi si ochi mai putin frumosi.Cred ca toate nuantele sunt absolut frumoase. Dar, pentru ca persoana pe care o iubesc are ochii verzi.raman la ei.sunt de`a dreptul....
Fiecare culoare e speciala pentru un anumit gen de persoana.
Mie personal imi place combinatia de ochi verzi cu par negru sau blond inchis. Bineinteles ca nu stau sa ma uit la combinatii... poti fi fermecata oricand de o combinatie la care nici macar nu te gandeai.
Ochii mei sunt putin mai ciudati.Li se schimba culoarea de la verde la caprui so Conteaza mai mult ceea ce simti cand privesti in acei ochi nu neaparat culoarea lor.
Albastri si verzi. Cei negri nu imi plac deloc, iar cei caprui imi sunt indiferenti.
Imi plac cei albastrii si negri...(as fii vrut sa am culoare ochilor albastri dar din pacate sunt verzi )