| anss23 a întrebat:

Care este cuvantul si numarul vostru preferat sau care vi se pare cel mai frumos?

Răspuns Câştigător
| wanda a răspuns:

Pai cuvantul preferat ar fi iubire...pentru ca fara ea nu am putea trai...

iar numarul este 3407 pentru ca citit cu susul in jos inseamna LOVE big grin

22 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cuvantul "inflexiune" ma obsedeaza la ora actuala.Numarul meu preferat e 4big grin
N-am nicio explicatie logica pentru alegeri. Pur si simplu imi placbig grin

| dulc3'maria a răspuns:

Fericire si 4

| monyk a răspuns:

Buna, nr meu preferat e 5, iar cuvantul preferat e speranta, sa nu iti pierzi niciodata speranta!

| arysa a răspuns:

Cuvantul:prietenie, numarul 15

| madalicious a răspuns:

Cuvantul meu preferat este iubire pentru ca domina in toata lumea si cifra numarul 2, pentru ca e prima cifra a datii mele de nastere.

| Ana a răspuns:

Numarul preferat ar fi 8 iar cuvantul preferat "iubire" happy

| gigiro a răspuns:

Cuvantul meu preferat este sublim, pentru ca este un absolut greu de atins, iar cifra preferata este 3. Pe langa alte simboluri pe care le are pentru mine, as enumera : e rotund, sau mai bine zis, cu rotunjimi ( se stie ca forma rotunda este perfecta ), dar mai lasa putin loc.si pentru imaginatie.

| Angiutssa a răspuns:

Cuvant:iubire:X
Numar:5love struck, sunt nascuta pe 5 mai:X
Mi-a placut raspunsul lui ada123xyz laughingam inceput sa-mi sucesc gatul sa vad cuvantul "love"laughing
Draguta intrebare:*

| deea_1980 a răspuns:

Mama, 10love struck

| SufletDeCopil a răspuns:

Cuvant preferat: Iubire. Numar preferat: sad 15 kiss

| 16.laura.16 a răspuns:

Numarul 16.

| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a răspuns:

Numarul preferat al meu este 3...si nu stiu dc.:d
Cuvantul preferat ar fi "iubire":X

| ~< super girl >~ a răspuns:

Cuvant(/cuvinte):ambitie( pentru ca sunt o persoana care nu lasa nimic de la eabig grinsi reusesc in tot ce-mi propun) si nr e 7 pentru ca si eu si prietenul meu suntem nascuti in luna 7happy

| Doa'Do a răspuns:

Cuvantul : "palpitant " sau " efectiv ".
Numarul : 7

| ady2607 a răspuns:

Nr. 13 e preferatul meu tocmai pentru ca se spune ca este ghinionist. Cuvantul meu preferat este familia, pentru ca ei ma iubesc cel mai mult si imi vor doar binele.

| *Lyttle.me* a răspuns:

Sinceritate si 18 love struck

| Maria2894 a răspuns:

Perfectiune si 7...Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nr. meu este de asemenea 13 ca si a lui @ ady2607 deoarece totdeauna mi-a purtat noroc si nu ghinion cum se spune, iar cuvantul ce ma caracterizeaza este ambitia deoarece sunt genul de persoana care pentru. a realiza un lucru, oricat de greu ar fi lupt, ceea ce inseamna ambitie si perseverenta. Dar cuvantul si numarul tau preferate care sunt?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Numarul 7 deoarece sunt nascuta in ziua a 7-a.
Si cuvant... nu stiu, ar fi multe. Printre ele ar fi - buna - deoarece cu - buna - incepe o conversatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuvant: Dragoste; Numar: 3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cuvantul: iubire, numarul:12 :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gemeni

Întrebări similare