Pai cuvantul preferat ar fi iubire...pentru ca fara ea nu am putea trai...
iar numarul este 3407 pentru ca citit cu susul in jos inseamna LOVE
Cuvantul "inflexiune" ma obsedeaza la ora actuala.Numarul meu preferat e 4
N-am nicio explicatie logica pentru alegeri. Pur si simplu imi plac
Buna, nr meu preferat e 5, iar cuvantul preferat e speranta, sa nu iti pierzi niciodata speranta!
Cuvantul meu preferat este iubire pentru ca domina in toata lumea si cifra numarul 2, pentru ca e prima cifra a datii mele de nastere.
Cuvantul meu preferat este sublim, pentru ca este un absolut greu de atins, iar cifra preferata este 3. Pe langa alte simboluri pe care le are pentru mine, as enumera : e rotund, sau mai bine zis, cu rotunjimi ( se stie ca forma rotunda este perfecta ), dar mai lasa putin loc.si pentru imaginatie.
Cuvant:iubire:X
Numar:5, sunt nascuta pe 5 mai:X
Mi-a placut raspunsul lui ada123xyz am inceput sa-mi sucesc gatul sa vad cuvantul "love"
Draguta intrebare:*
Numarul preferat al meu este 3...si nu stiu dc.:d
Cuvantul preferat ar fi "iubire":X
Cuvant(/cuvinte):ambitie( pentru ca sunt o persoana care nu lasa nimic de la easi reusesc in tot ce-mi propun) si nr e 7 pentru ca si eu si prietenul meu suntem nascuti in luna 7
Nr. 13 e preferatul meu tocmai pentru ca se spune ca este ghinionist. Cuvantul meu preferat este familia, pentru ca ei ma iubesc cel mai mult si imi vor doar binele.
Nr. meu este de asemenea 13 ca si a lui @ ady2607 deoarece totdeauna mi-a purtat noroc si nu ghinion cum se spune, iar cuvantul ce ma caracterizeaza este ambitia deoarece sunt genul de persoana care pentru. a realiza un lucru, oricat de greu ar fi lupt, ceea ce inseamna ambitie si perseverenta. Dar cuvantul si numarul tau preferate care sunt?
patrizia696 întreabă: