| Fazzoletti a întrebat:

Care este cuvantul vostru preferat? nu conteaza in ce limba(preferabil traducere daca e in alta limba)
pe bune, sunt curioasa care este cuvantul care va trezeste amintiri sau care pur si simplu va place cum suna
si fara prostii
merciwinking

Răspuns Câştigător
| Graphee a răspuns:

Nu am cuvant care sa imi placa cum suna. Mai bine sa scriu un cuvant care imi trezeste o amintire placuta!?
Toporasi.
De ce?
Acum cativa ani (multi), i-am oferit mamei un buchetel de toporasi... Pentru mine a fost special, deoarece i-a placut... desi era simplu, dar era dat din inima.
Deci sunt legata 'sentimental' de aceste flori.
Si nu conteaza cum se pronunta un cuvant.
Conteaza sa aiba o legatura cu fiinta ta.

Bafta!
Si o zi splendida tuturor...

16 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Îmi place cum sună "oblivion". Se referă la acea stare în care uiţi anumite lucruri sau eşti uitat.

| MaeRi a răspuns:

Noona(lb.coreeana)=sora mai mare(adresat de catre sora mica).Imi trezeste amintiri deoarece eu totdeauna mi-amdorit sa am o sora mai mica,am numai mari TT_TT,asa ca am avut o prietena buna,care acuam e in alta tara,si tot timpu imi zicea noona, si defiecare data cand cuvantu il aud in filme sau muzica, imi amintesc de ea.Si incepe sa imi fie dor de ea crying

| Tourniquet a răspuns:

Franta. Deoarece este o tara splendida!

| MasterOfDisaster a răspuns:

Ciocolata.
si minune.happy

| LumeaÎnTreiDe a răspuns:

Spirit big grin

| CoquineNoire a răspuns:

Nickul tau imi place, adica ciocolata :X pentru ca imi starneste multe amintiri "dulci" si nu pot renunta la ea big grin

| ɹαℓυ a răspuns:

Iubire :X

| alexandra199711812 a răspuns:

Copilarie! :X

| MadneSsCat a răspuns:

Prietenie love struck

| roolez a răspuns:

Beib day dreaming

| NightQueen_3013 a răspuns:

Nightlove struck.Traducere:Noapte. Nu stiu de ce dar imi place.big grin

| TipaSecsiii88 a răspuns:

Sincera cel mai mult imi place un nume de baiat imi creeaza emotie nj exact si il iubesc mult deci Edward!love struck

| Bubulik16 a răspuns:

Cuvintele si expresiile mele preferate sunt in general cele noi si cele cool de exemplu:funky(super tare),sweet (dulce),fun (haios), lol (laugh out loud=ras zgomotos), cool...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mélancolique-franceza

| Dina_4795 a răspuns:

Fain. cuvintul preferat.deoarece vreau sa cred ca totul va fi Fain)))

| X6 a răspuns:

Napolitana :XX laughing

Întrebări similare