Nu am cuvant care sa imi placa cum suna. Mai bine sa scriu un cuvant care imi trezeste o amintire placuta!?
Toporasi.
De ce?
Acum cativa ani (multi), i-am oferit mamei un buchetel de toporasi... Pentru mine a fost special, deoarece i-a placut... desi era simplu, dar era dat din inima.
Deci sunt legata 'sentimental' de aceste flori.
Si nu conteaza cum se pronunta un cuvant.
Conteaza sa aiba o legatura cu fiinta ta.
Bafta!
Si o zi splendida tuturor...
Bună,
Îmi place cum sună "oblivion". Se referă la acea stare în care uiţi anumite lucruri sau eşti uitat.
Noona(lb.coreeana)=sora mai mare(adresat de catre sora mica).Imi trezeste amintiri deoarece eu totdeauna mi-amdorit sa am o sora mai mica,am numai mari TT_TT,asa ca am avut o prietena buna,care acuam e in alta tara,si tot timpu imi zicea noona, si defiecare data cand cuvantu il aud in filme sau muzica, imi amintesc de ea.Si incepe sa imi fie dor de ea
Nickul tau imi place, adica ciocolata :X pentru ca imi starneste multe amintiri "dulci" si nu pot renunta la ea
Sincera cel mai mult imi place un nume de baiat imi creeaza emotie nj exact si il iubesc mult deci Edward!
Cuvintele si expresiile mele preferate sunt in general cele noi si cele cool de exemplu:funky(super tare),sweet (dulce),fun (haios), lol (laugh out loud=ras zgomotos), cool...
misauratcuviata întreabă: