Noaptea este ingredientul principal. E magica. Prezenta persoanei iubite conteaza in primul rand. Vreau sa simt ca sunt iubit. Mi-ar placea sa stau cu iubita intins pe iarba undeva, sa privim luna si stelele si sa ne soptim cuvinte de iubire. Sa ne imbratisam si sarutam. Pur si simplu sa simt ca sunt iubit.
O seara romantica pentru mine se rezuma la un rasarit de soare privit de pe plaja alaturi de persoana iubita. Atingeri, sarutiri, vorbe dulci spuse din suflet si imbratisari tandre.
Pt mine o seara rpmantica ar fi langa ersoana pe care o ibec, sa stam pe iarba si sa ne uitam la stele. Sa fie o seara cu multe saruturi si vorbe frumoase.
Mie nu prea imi plac momentele romantice, nu sunt o pers asa d romantica. Dar mi-ar placea sa ma plimb cu pers iubita p un camp plin cu flori.sau sa stam aman2 sa privim la jocul picaturilor ploaie sa sa privim cerul...
Pentru mine, o seară romantică ar însemna un spațiu restrâns în care să fiu numai eu cu persoana iubită, să ne impărtășim simțirile, sentimentele și stările, să ajungem să ne apreciem mai mult unul pe altul, să ne observăm calitățile si trăsăturile care ne definesc. O seară care ne oferă o ocazie de relaxare. Și fără să fim deranjați.
Nu pot sa spun ca sunt o fire romantica, dar fiind fata normal ca imi plac si mie chestiile mai siropoase.
o seara romantica o asociez in primul rand cu ideea de intimitate. ar fi un loc dragut, care sa ma faca sa ma simt bine ori de cate ori ma gandesc apoi sau de cate ori merg acolo. nu ma apuc acum sa descriu decorul pentru ca e vorba de gust. sa fie o seara de neuitat, la propriu, ar trebui sa fie o seara care sa imi aduca aminte ce inseamna sa fiu fericita, sa ma faca sa vad pentru ce l-am ales. depinde ce simte fiecare. ar trebui sa se intample lucruri care nu se intampla intr-o zi oarecare din cauza grijilor, a programului si asa mai departe
o seara romantica este o seara intre indragostiti
O seara romantica trebuie sa fie ceva special, bine pus la punct nu trebuie omis niciun detaliu, este un moment bun de a zice cuiva ceva spus intr-un moment frumos