| Mitch a întrebat:

Care este desenul animat preferat al copilariei voastre? Ce desen v-a incantat atunci cand erati copiii, sau ma rog mai mici de 11-12 ani.Sau daca sunt carora le plac si acum anumite seriale de desene animate, ii invit sa le afiseze.

9 răspunsuri:
| StarkWolf a răspuns:

Mi-e,cand eram mai mica, imi placea sa ma uit la Naruto.

| AlexandraCroft a răspuns:

Buna Mitch!
Desenul animat preferat al copilariei a fost si inca mai este Tom & Jerry, spun ca inca mai este pentru ca si acum la varsta pe care o am ma uit si chiar ma amuza si imi aduce aminte de copilarie cand le priveam cu foarte mare dragoste.
Imi placeau la nebunie serialele cu "Mica Sirena" pot spune ca le adoram, de asemenea Pinocchio era un desen foarte indragit de mine.
Acesta este top 3 desene animate iubite de mine in copilarie dar bineinteles ca mai sunt foarte multe si foarte frumoase.
Pa pa.

| GregHouse a răspuns:

Pokemon, Inuyasha, Tom & Jerry happy
Erau si pe Minimax cateva, dar zau ca nu mai stiu cum se cheama.

| Matt24 a răspuns:

In copilarie mi-a placut mult Digimon,Nils Holgerson,Dragon Ball Z,Inuyasha,Cubix, Astroboy, Wunschpunsch...

| deliaa_5419 a răspuns:

Imi placea Timon si Pumbahee hee si acum imi place pacat ca nu mai estehee hee si imi mai placea H2O,Spioanele[adoram desenea aialaughing] si povestile de Andersen de pe minimaxhee hee.

| urSwlets a răspuns:

Tom si Jerry happy ASta e ce-l mai frumos desen, acest desen ne-a desenat toata copilaria :X

| 12pink a răspuns:

Mi-a placut desenul acela care se mai difuzeaza si acum cu cei 3 prieteni:porcusorul, ratusca si vaca de pe minimax si Arthur...mai multe

| BubblePop3324 a răspuns:

Au fost multe de exemplu: Tom si Jerry,Spioanele,Witch,Familia Tofu,Fetitele PowerPuff, Viata cu Louie, Familia Flinstone, Poppey Marinarul si multe altele big grin... Tie?

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare