| BiaSiAtat a întrebat:

Care este desenul vostru favorit sau care a fost? Funda.
P. S:daca aveti chef de glume nu mai raspundeti pentru ca nu vrea sa imi raspunda cineva:"Io nu m-am uitat la desene niciodata". As vrea ceva de genulbig grinesenul copilariei mele a fost...

14 răspunsuri:
| ioanaKevlar a răspuns:

Viata cu Louie! big grin

| StreetDancer a răspuns:

Desenul copilariei mele a fost : fetitele powerpuff. Toata ziua ma uitam pe cartoon network. Aveam carti cu ele ...si o disperam pe mama mea cand incepeam sa cant melodia de la inceput : dulce, acrisor.etc. Oricum, o fost super vremuri. Pacat ca acum se dau doar desene naspa : Ben 10, Hannah Montana.

Desenele de mai demult erau originale : pe langa fetitele powerpuff mai erau gemenii cramp, curaj cainele fricos, dexter, casa foster, copiii de la 402, spioanele...

Erau atata de faine! love struck

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Desenele copilariei mele:
-Mihaela http://www.youtube.com/watch?v=4E-6leW-HJU
-Tom si Jerry;
-Pisicile aristocrate.

| xoxxxoooxo a răspuns:

Poi:
Viata cu Louie
Zambetul lui Sharon
Ursul din casa albastra
Cam atat whistling

| zelda a răspuns:

Tom si Jerrylove struck

| EojiKumnE a răspuns:

Mie mi-a placut madeline :X:X:X::X, fifi si floricelele...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tom & Jerry au fost preferatele mele si inca sunt.

| PuCcaBuaiiiiii a răspuns:

Tom si Jerry normal laughing,Fetitele Powerpuff,Tupu,Mielusonlaughing,looney tunes,Spioanele, copiii de la 402, Dexter, Casa Foster.love struck.

| Patrik a răspuns:

Desenul meu favorit a fost Dragon Ball Z. :X si acum ma mai uit cateodata pe net.blushing

| AnneMarri a răspuns:

fetitele powerpuff love struck love struck love struck love struck love struck
ce-i cu andy love struck love struck love struck love struck
viata cu louie love struck love struck love struck
spioanele love struck love struck
dexter love struck

| Twp3w a răspuns:

Spioanele si Tom si Jerry! Dar mai erau faine : copiii de la 402, gemenii cramp, curaj cainele fricos, viata cu louie, ce-i cu andy, fetitele powerpuff si Bibi vrajitoarea aia micuta blonda de pe minimax pacat ca nu mai ii sad... funda?:*:*:*

| sWeety3 a răspuns:

Tom si jerry:X:X:X pisicile aristrocrate si acum imi plac fRatii jonas:X

| Tweetymrrr a răspuns:

Eioh go on.Cand eram micuta imi placeau desenele de pe Jetix(cu toate ca nu`mi amintesc bine numele la toate)...Cred ca Spioanele, Fetitele Powerpuff, dar si Tom Si Jerry...Bine,dupa nume`ti dai seama ca ma holbam si la Tweety si Sylvester; x.
kiss

| PuFuLeTe a răspuns:

Spioanele, H2o [desenul meu preferat la care m-am uitat pana nu demult], Gemenii Cramp [desenul meu preferat din copilarie], Tom si Jerry, Curaj caine fricos, Casa Foster, Scooby Doo, Edd Edd si Eddy, Fetitzele Powerpuf, Dexter, Copiii de la 402, Bibi vrajitoarea, High school musical!:X Fundaa te rogg muult?:X:X Sau macar vot!:*:*