| deea_1980 a întrebat:

Care este desenul vostru preferat? Chiar daca sunteti adulti sau adolescenti, cred ca toti ne amintim de desene.Viata cu louie, Familia De Ce, Lumea lui Bobby, etc.Pe ce site le mai vizualizati?

38 răspunsuri:
| oky a răspuns:

Ed, Edd & Edy :X:X gasesti pe youtube toate episoadele.

| Malvina24 a răspuns:

Vraji gemelele, Tom&Jerry, Willy Ursuletul, etc

| georgiana a răspuns:

Copii de la 402, Spioanele, Tom&Jerry, Vaca si puiul, sunt imi multe le urmaream pe fox-kids, cartoon network. Daca te tine buzunarul, sunt dvd-uri la ziarul jurnalul nationalcu desene animate.

| juniper a răspuns:

Toate desenele vechi imi plac, mai ales Copii de la 402 si Viata cu Louie, ma uit la ele pe youtube.

| raisssa a răspuns:

Scooby doolaughing

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Sailor Moon love struck

| georggyy a răspuns:

Mdalaughing ma uit la desene cand nu am la ce sa ma uit rolling on the floor
Ador desenele vechiday dreaming pacat ca le-a scos sad
Marsupilami, Copii de la 402, Denis pericol publiclaughing:X

| Bacemi a răspuns:

Greu de spus. Au fost multe care mi-au placut in mod special. Acum imi amintesc de Yuyu Hakusho. Mi-a placut extraordinar de mult.

Răspuns utilizator avertizat
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Am 3 desene preferate big grin
1.Viata cu loui happy
2.Copii de la 402 big grin
3. Ce-i cu Andy laughing
Toate episoadele le gasesti pe youtubelove strucklove struck
Cu toate ca am 16 anihee hee imi plac enorm de mult desenele astea laughing

| Alisa a răspuns:

Familia Flinstone love struck si Tom & Jerry love struck sunt pe youtube.

| Emena a răspuns:

Pai kid vs. cat.tom si jerry. MBC. spioanele. fetitele powerpuff. dragonul american.magicienii din waverlyplace

| yellowalien a răspuns:

Viata cu Louie si Copiii de la 402 laughing Plus desenele animate ale lui Walt Disney day dreaming

| DianaLostInDreams a răspuns:

Sunt mai multe:Copii de la 402, gemenii cramp, ed edd si eddy.

| cosima11 a răspuns:

Lumea lui Bobbylove struck Louie, Mica sirena:X Peter pan day dreaming [desi nu prea se mai gasesc sad ] si imi mai palce si ce`i cu Andy. imediat am 19 ani dar ador desenele laughing :X

| Victoria a răspuns:

Scooby Doo, Tom si Jerry, Willy Fog, Franklin.

| Seline a răspuns:

Printesa Sissi

| Andreea_7493 a răspuns:

Viata cu louie... pe youtube :p

| yoplait a răspuns:

Pe youtube

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1. Ce-i cu Andy(ma inspirat mereu) 2.Viata cu Louie(ce voce ara alalaughingsi cand ii zice taicaso"eu la varsta ta eram." 3.Kid vs cat(mata aia rea care face numa probleme lui ala laughing dar imi place o faza din desenele astea de numa "-Ai facut dus cu pijamalele pe tine?-Da ma gandeam sa economisesc ceva timp si apa.-Asa e cand nu te duce capul"laughing+multe altele

| mermadia a răspuns:

Pinocchio, sirena marina, printesa teko(sau tenko), printesa sissi-fox kids(oare unde as mai putea sa le revad?)

| VladyCristian a răspuns:

Tom si Jerry. Cat o sa traiesc ma voi uita cu placere la aceste desene laughing laughing rolling on the floor

| just|breathe a răspuns:

Stiu ca imi placea forte mult Familia Tofu.Era chiar tare.Era mai frumos pe atunci, cand nu aveam net si nu aveam de-a face cu tot felul de porcarii si nimicuri.Ma rog.netul are si parti bune.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cel mai mult am râs la looney toons, în special cele cu Bugs&Daffy. Le am pe pc. Şi mai am vreo 7 sezoane din Grim and Evil care mi s-au părut nişte desene animate noi, dar totuşi faine. Cu toate că Mandy e prea sadică.
Mă uitam la un moment dat pe youtube la Pinky and The Brain - desene cu şoarecii aceia albi de laborator, cu Brain care voia în fiecare noapte să cucerească lumea. Cam atât pe net. Restul le am pe calculator. A... Am uitat să menţionez: Johnie Bravo!

| tim a răspuns:

Tom&Jerry. A da, exact sailor moon erau grozave, mai erau alea franceze parca, cu un caine si-o pisica.Hai sa nu ne ascundem dupa al 3-lea deget, toti ne uitam la desene toata viata

| gloria a răspuns:

Mie imi plac mult aventurile lui Flapjackbig grin si Laboratorul lui Dexterbig grin iar din alea mai vechi Tom si Jerrybig grin

| Crs a răspuns:

Eu ma mai uit pe cartoon network la Ed, Edd si Eddie big grin laughing
Sau la gemenii Cramp laughing
Tom&Jerry
Pe minimax - Franklin laughing
Si Viata cu louie imi placea, dar nu stiu daca se mai difuzeaza ca nu am mai vazut pe la tv thinking
Copiii de la 402 love struck

| rihannamiruna a răspuns:

Tom&Jerry, Mica sirena...sunt mai multe in special cele din lumea Disney :angrypreferatele mele)

| sdaniel a răspuns:

Tom si Jerry, dar mai nou Kid vs Kat, fiindca e cam in aceeasi versiune! happy

| raul_9253 a răspuns:

Top desene animate:
1 Laboratorul lui Dexter
2 Curaj cainele fricos
3 Vaca si Puiul
4 Johnny Bravo
5 Fetitele Powerpuff
6 Nume de cod: Clanul nazdravanilor deosebiti
7 Gemenii Cramp
8 Eu sunt nevastuica