"te plac" se poate spune unei persoane care iti place atat fizic cat si cum gandeste, este o persoana agreabila si care bunele maniere nu ii lipsesc. "A iubi" inseamna, pe langa cele enumerate anterior, sa aveti si pasiuni comune, aspiratii comune, sa te intelegi si in momentul cand convietuiesti cu persoana respectiva, sa te completezi unul pe celalalt, sa fi eunul mai calm decat celalalt (altfel nu prea rezista relatiile), sa ai incredere unul in celalalt iar minciuna sa nu existe intre cei doi; sa nu se faca diferente intre veniturile (sau bunurile) unui sau altuia, sa se sustina si se ajute la greu si sa savureze impreuna momentele frumoase, sa fierespect reciproc iar eventualele conflicte sa se rezolve amiabil, fara violente si vorbe dure, sa aiba o relatie sexuala armonioasa si sa nu se plictiseasca unul de celalalt. Daca toate astea se realizeaza, atunci putem spune cu siguranta ca iubim.Succes!
"Te plac" poti spune cuiva pe care il admiri. Care iti place fizic si 'moral' .
"Te iubesc" Cand spui aceste cuvinte, de obicei le spui celor apropiati pentru ca iti sunt foarte dragi. Te iubesc nu.i poti spune oricarui on de pe strada, dar ca.l placi i poti spune. O seara frumoasa .
Pai daca zici "te plac" inseamna ca apreciezi acea persoana pentru anumite calitati si iti este simpatica, o consideri amuzanta si iti place foarte mult compania acelei persoane.
Cand spui "te iubesc" deja inseamna ca tu chiar tii la acea persoana mai mult decat la un simplu prieten si vrei sa fii cu acea persoana
Bună!
Deci când placi pe cineva, iţi place cum arată si iţi este drag.
Cand iubeşti pe cineva e total diferit. Ai fi în stare să iţi dai viaţa pentru acea persoană, adormi cu gândul la ea, te trezeşti cu gândul la ea, practic acea persoană se afla in mintea noastră in orice clipa, si de aceea trebuie să luptam pentru dragostea pura, nu prefacătorii!
P.S imi place foarte mult intrebarea si de aceea am decis sa fie acesta primul meu raspuns pe TPU!
Te pup!
Iti multumesc si bun venit pe TPU da-mi un mesaj pe privat cu id tau daca vrei pooop pa:*
Binee
anonim_4396 întreabă: