| nbghgkj a întrebat:

care este diferenta dintre creatie si realitate ( florin scrie un roman )?

Răspuns Câştigător
| butterfly12345 a răspuns:

Am ceva, dar atunci cand spui creatie te gandesti si la arta? am ceva "diferenta dintre arta si realitate" Astăzi, arta populară poate fi definită ca orice, cu excepţia inteligent.Tip de societate de artă cel mai frecvent se supune pentru a se proiecteaza pe un televizor şi de cele mai multe ori nu are un fel de temă sau de indulgenţă gratuit de altă natură care oamenii doresc sa ma uit. Începând cu Platon, artele populare, au fost criticate in mod curent de către o sumă bună de filosofi. Două probleme principale, în special în ochii lui Platon, sunt la radacina problemei cu artele populare.
În primul rând, faptul că imitarea a ceea ce este afisat este confundat poate fi daunatoare. În al doilea rând, vulgaritatea şi imaturitate generală a artei populare sau de divertisment popular este, de asemenea, dăunătoare. Cu toate acestea, simt că aceste două aşa-numitele probleme cu arta populară sunt destul de minuscul şi că pot ajuta, de fapt, oamenii se bucura de viata de zi cu zi generale.
Există o credinţă de către unii că expunerea prea mult la reprezentări ale realităţii vom vedea ne-ar putea influenţa pentru a face judecăţi sărace, deoarece am estompa linia, de exemplu, între TV şi realitate. În timp ce, în unele cazuri extreme, acest lucru poate fi adevărat, unii filosofi face artă populară pentru a fi un pericol mai mult că omul trebuie să cucerească. Divertisment popular este, de asemenea, respinsă ca urmare a utilizării sale frecvente de diferite forme de vulgaritate, care pot varia în grad.
Clasic, o formă de vulgaritate afişate în arta a fost intotdeauna populare. În cazul în care reacţia de mulţime pare a fi de natură brut, unii tind să cred că de acest lucru ca simplu minte plăcere. Aici, din nou, vom vedea unul dintre părinţii fondatori ai aceasta atitudine de a fi Platon, care a fost criticat în principal, ceea ce a fost popular la vremea lui, lucruri cum ar fi tragedii greceşti şi astfel. Când el ar vedea o mulţime de reacţie la astfel de lucruri le-a găsit să fie tare, zgomotos şi mai presus de toate lucrurile neinteligent şi iraţional, încă criticate de mulţi filozofi.
Vulgaritatea este un stil care este criticat de multe, nu doar filozofi. Cei care nu cred că respingerea acestuia arata lucruri imorale, făcând din nou, oamenii cred că e ok să acţioneze în afara normei sau de lipsă de respect. Aceasta într-o anumită măsură poate fi adevărat: Dacă un spectacol poate face o persoana exprima un fel de sentiment sau de emoţie, vulgaritatea nu face excepţie de la regulă.
Cu toate acestea, simt că cei care judecă vulgaritatile în arta populară atât de dor de repede două puncte importante. În primul rând, populat general, este doar faptul că, în general. Nu toate dintre ele împărtăşesc aceleaşi valori, morala sau poziţii sociale. Unii ar vina vulgaritatea constanta pe lipsa de educaţie sau de statut mai puţin socială. Cu toate acestea, nu cred ca poti da vina pe oameni pentru ceea ce a reieşit în viaţa lor şi a influenţat gusturile lor.
În al doilea rând, la fel ca mulţi dintre cei care vin de la "bine-rotunjite medii", ca să se complacă în arta populară, uneori la fel de mult ca restul dintre noi. Actori şi artişti, care prezintă arta populară la noi cel mai frecvent sunt oameni foarte bogaţi, care, prin definiţie, ar trebui să fie mai sus, astfel de lucruri, nu ar trebui să fie?

0 răspunsuri: