anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este diferenta dintre om si animal.
este omul singura fiinta din lume care se autodistruge?
De ce este mai usor sa faci un rau si este asa de greu sa faci binele?
Mai este Educatia la moda?
Dar despre evolutia omenirii, pe o parte am evoluat dar pe alta parte, ne autodistrugem incet incet dar sigur!?!

Răspuns Câştigător
| Prishille a răspuns:

Vad ca ai o icoana la profil, asa ca o sa iti dau un raspuns biblic la una din intrebari: Este mai usor sa faci raul decat binele pentru "Printr-un singur om(eva) a intrat păcatul în lume, şi prin păcat a intrat moartea; şi astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricină că toţi au păcătuit" (romani 5, 12) Pavel spune:
Romani 7:18 Ştiu, în adevăr, că nimic bun nu locuieşte în mine, adică în firea mea pământească, pentru că, ce-i drept, am voinţa să fac binele, dar n-am puterea să-l fac.
Romani 7:19 Căci binele, pe care vreau să-l fac, nu-l fac, ci răul, pe care nu vreau să-l fac, iată ce fac!
Romani 7:20 Şi dacă fac ce nu vreau să fac, nu mai sunt eu cel ce face lucrul acesta, ci PACATUL CARE LOCUIESTE IN MINE.
Romani 7:21 Găsesc dar în mine legea aceasta: când vreau să fac binele, răul este lipit de mine.

5 răspunsuri:
| vis a răspuns:

Omul esti mult mai prost ca un animal
Este adevarat unii oameni se autodistrug
Este mai usor ca apare invidia
Este Educatia la moda si va fi mereu
Exact cum am zis mai sus Apare invidia ca ala are mai mult ca se descurcat mai bine... etc

| maryy a răspuns:

Diferenta dintre un om si un animal este ca omul este mai evoluat, si cu ratiune. Ce-i drept nu toti o au, dar in general asta e.Omul se autodistruge, atunci cand da de probleme si necazuri. Daca faci un bine ajuti pe cineva si dai de la tine, sau lasi de la tine.Pentru unii e mai usor daca faci un rau.Educatia este la moda, nu chiar pentru toti ce-i drept.

| Zoet a răspuns:

Buna, Galamaz.
Diferenta dintre un om si un animal este mare.
Sa nu uitam ca noi ne tragem din maimute, deci sunt si ele animale, dar, totusi, de ce suntem diferiti? Ei bine, omul evolueaza din ce in ce mai mult.
Omul gandeste, vorbeste si nu in ultimul rand distruge natura.
Respecta natura, Respecta-te pe tine!
Unii, pur si simplu, sunt inconstienti, isi facr au singuri si nu numai.
Oricum lumea nu e va schimba, decat peste mii si milioane de ani.

Cat despre educatie... nici nu mai zic. In perioada interbelica, profesorii isi faceau treaba. O faceau din placere fata de disciplina pe care o preda, o faceau din placere fata de copii.
De ce sa fii profesori daca nu iubesti copiii? Acum, o fac pentru bani. Nu le ajung banii. Adevarat, traim in Romania!

Sa vedem noi ca incet, incet, lumea nu va mai fi. Si din ce cauza? Ca nu stim sa ne autocontrolam, nu stim sa ne respctam mai intai pe noi. E bine ca ne pricepem la prostii.

Pe curand!

| BlueHusky a răspuns:

Nu cred ca omul este singura fiinta care se autodistuge dar cred ca este ceea care o face cel mai bine.Rau nu este usor sa faci sau cel putin un rau facut bine.Educatia cred ca nu este "la moda".My pov.

| Costache_Tin_1956 a răspuns:

Nu stiu cati ani ai si de ce ai pus aceste intrebari la care ai raspuns singur(a). Raspunsurile difera pe parcursul vietii, la fel si intrebarile.

Întrebări similare