Se folosește pentru recuperare medicală și constă, pe lângă efectuarea unor exerciții, într-un ansamblu de tehnici și metode aplicate în funcție de fiecare persoană și afecțiunea pe care o prezintă.[1]
Kinetoterapia face parte din medicina fizică și studiază mecanismele neuromusculare și articulare care îi asigură omului activitățile motrice normale.balneo-fiziokinetoterapie inseamna infirmierie deci citeste si iti vei da seama funda?
Eu zic ca la Kinetoterapie pentru ca si mie imi place da nu stiu sigur...la ce alegi uh da mie asta imi place.:*:*
Kinetoterapia se poate studia și într-o facultate de sport, pe când balneo-fiziokinetoterapia este o ramură mai extinsă ce are ca rol sprijinul pacientului după intervenția medicală.
"balneo-fiziokinetoterapie inseamna infirmierie "
Stiu ca a trecut un an de cand a fost pusa intrebarea. dar trebuie sa raspund. Daca aia stii tu ca inseama balneo-fiziokineto. esti varza. Eu am terminat fiziokineto la medicina. poate de asta m-am si ofticat... Tin sa iti povestesc ca am facut mai mult de 8 materii de profil, ex diferite kineto, electro, balneo ...si alte cele. E adevarat ca intre timp s-a facut de 3 ani.dar cu toate astea studentii aia fac muuuulte materii de profil si anatomie si merg prin spitale la lucrari practice de le iasa pe ochi ..asa ca. nu-i fa pe saracii infirmieri. putin respect. Sunt fiziokinetoterapeuti!
wolfrram întreabă: