Nu am un film preferat, dar imi plac mai multe filme. Un exemplu ar fi Contesa insangerata(drama). Este vorba despre o contesa ce se indragosteste de un barbat mult mai tanar si ajunge sa creada ca a parasit-o deoarece ea era mai invarsta desi nu acesta era motivul. Astfel ea devine o persoana demoralizata si foloseste o metoda mult prea iesita din comun pentru a-si "intineri" fizicul. Desi acea metoda nu o ajuta, dar era mult prea inconstienta pentru a intelege ca ceea ce face nu este bine. Merita vazut.
Hachiko a dog's story pentru ca este un film frumos si foarte trist pe deasupra.Ma impresionat foarte mult catelusul care si-a asteptat in fata garii stapanul desi aceasta nu putea sa se mai intoarca niciodata.Practic a imbatranit acolo asteptandu-si stapanul si suferinta i se citea pe chip atunci cand trecea o zi si stapanul tot nu venea.
Pur si simplu este un film minunat care merita vazut.Din acest film mi-am dat seama ca un animal poate fi cel mai sincer si bun prieten al omului care niciodata nu te va trada.
anonim_4396 întreabă:
Twister09 întreabă: