| SandraC a întrebat:

Care este firma voastra preferata de haine?

Răspuns Câştigător
| EduardPaul94 a răspuns:

Sincer mie imi plac Guess, Le coq' sportif si Lacoste.parerea mea e ca nike, adidas sunt de acum cam expirate. puma mai merge.parerea mea...si referitor la ce au zis ceilalti...ia compara o pereche de adidasi Le Coq' Sportif cu o pereche de Nike si sigur o sa vezi diferenta.si chiar daca sunt mai scumpe hainele de firma, chiar si papucii te tin si mai mult.bftwinking

4 răspunsuri:
| Larisa a răspuns:

Acum toti se vor inghesuii sa zica, adidas, nike etc.eu prefer sa nu cumpar haine de,, firma''pentru ca in general atunci cand iti iei haine de firma platesti pentru nume nu pentru ceea ce cumperi propriuzis.am haine cumparate din Franta,Italia, Spania si nu sunt de firma, dar sunt foarte multumita de ele.eu cred ca nu haina il face pe om, si daca tu esti cea din poza de la avatar, vei intelege mai tarziu

| DavidBoyCoolStarChild a răspuns:

Larissa si Cobra aveti o inteligenta de bubuie. Fata nu a intrebat daca haine face omu`, ci pur si simplu` firma preferata. Dar normal, trebuie sa intrati voi in pilde...frateeeee.

Eu prefer addidas.

| cobra207 a răspuns:

Oricat de mult am incerca sa zicem ca haina nu-l face pe om (din pacate) nu e adevarat. Prima data omul se uita la tine si isi face idee dupa felul cum te imbraci. Si nu la toate firmele platesti marca ( cele gen: Versace, Gucci... si chiar si Diesel, Replay sau chiar si firme precum Carhartt platesti firma nu produsul ). Ca firma preferata : massimo dutti si chiar si H&M-ul todul depinde de stilul tau

| cobra207 a răspuns:

DavidBoyCoolStarChild daca luam asa nimeni nu te-a intrebat nici pe tine ce parere ai despre noi, te-a intrebat firma. Dar eu am incercat sa fac o introducere dupa care am spus firma(sau firmele) care imi place si nu m-am grabit sa jignesc.

Întrebări similare