Eu nu o sa spun trandafirul si nu pentru ca nu este frumos... o sa spun cami plac foarte mult ZAMBILELE au un miros ametitor chiar daca le putem avea numai primavara.
Foarte frumos imi place foarte mult deoarece ai fost original daca nu voi mai primi alte raspunsuri care sa ma incante tu vei fi castigatorul
Multumesc
Clar trandafirul, de ce?
1) miros ametiror, senzulal, calmant
2) are si spini chestia asta reflecta clar o femeie, ma face sa ma gandesc la o pamanteanca frumoasa ca un inger dar cine nu stie ca femeia cand iubeste mai si inteapa inseamna ca e orb
Buna!
Trandafirul,pentru ca este floarea dragostei, si crinul pentru ca este regele florilor.Imi plac foarte mult!:X:X:X
Trandafirul deoarece este una dintre cele mai elegante şi frumos parfumate flori cunoscute, de o importanţă ornamentală şi economică deosebită. În Pakistan este cea mai respectată floare, iar în cultura europeană simbolizează iubirea şi frumuseţea încă din antichitate. Prezintă o largă varietate de specii.
Dar si Pasărea paradisului.
http://www.agenda.ro/pictures/diverse-35/strelitzia_7_b.jpg
Denumirea şi-a dobândit-o datorită asemănării cu o pasăre. E întalnită în deosebi în Africa de Sud. Cunoscută sub numele de Strelitzia, este foarte cultivată ca şi floare ornamentală.
Trandafirul rosu pentru ca ii floarea dragostei...si am primit floarea asta de la o persoaan speciala pentru mine...
Totusi vreau mai multe variante decat trandafirul! daca acesta este pe primul loc luati floarea de pe locul 2. daca nu se poate nu este nimic! multumesc oricum!