| alexutza2000 a întrebat:

Care este floarea voastra preferata si de ce? stiu ca nu este corect, dar voi premia floarea care imi place si mie!

Răspuns Câştigător
| lacrimanegru a răspuns:

Eu nu o sa spun trandafirul si nu pentru ca nu este frumos... o sa spun cami plac foarte mult ZAMBILELE au un miros ametitor chiar daca le putem avea numai primavara.

| alexutza2000 explică (pentru lacrimanegru):

Foarte frumos imi place foarte mult deoarece ai fost original daca nu voi mai primi alte raspunsuri care sa ma incante tu vei fi castigatorul

| lacrimanegru a răspuns (pentru alexutza2000):

Multumesc

7 răspunsuri:
| Memecy a răspuns:

Clar trandafirul, de ce?
1) miros ametiror, senzulal, calmant
2) are si spini chestia asta reflecta clar o femeie, ma face sa ma gandesc la o pamanteanca frumoasa ca un inger dar cine nu stie ca femeia cand iubeste mai si inteapa inseamna ca e orb happy

| DenisejUSTmE a răspuns:

Buna!

Trandafirul,pentru ca este floarea dragostei, si crinul pentru ca este regele florilor.Imi plac foarte mult!:X:X:X

| Natiiiiiii a răspuns:

Trandafirul deoarece este una dintre cele mai elegante şi frumos parfumate flori cunoscute, de o importanţă ornamentală şi economică deosebită. În Pakistan este cea mai respectată floare, iar în cultura europeană simbolizează iubirea şi frumuseţea încă din antichitate. Prezintă o largă varietate de specii.

Dar si Pasărea paradisului.
http://www.agenda.ro/pictures/diverse-35/strelitzia_7_b.jpg

Denumirea şi-a dobândit-o datorită asemănării cu o pasăre. E întalnită în deosebi în Africa de Sud. Cunoscută sub numele de Strelitzia, este foarte cultivată ca şi floare ornamentală.

| scooobydooooo a răspuns:

Trandafirul rosu pentru ca ii floarea dragostei...si am primit floarea asta de la o persoaan speciala pentru mine...

| alexutza2000 explică:

Totusi vreau mai multe variante decat trandafirul! daca acesta este pe primul loc luati floarea de pe locul 2. daca nu se poate nu este nimic! multumesc oricum!

Întrebări similare