nony
| nony a întrebat:

Care este genul vostru.In viata sunteti rationali sau sentimentali? Ganditi cu capul, sau cu inima?

Răspuns Câştigător
| JackieSue a răspuns:

Gandesc cu inima...smug

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De amandoua. dar ratiunea stapaneste inima.si alte organe care au pretentii mult prea mari pentru cata treaba fac. dar le tine ratiunea in frau.si le da la toate; putin. da buuuun.

| fabiola a răspuns:

55% cu inima, 45% cu capul, rezultatul=SUFERI!

| steff a răspuns:

Eu intotdeauna fac ce-mi spune inima, deoarece cand esti rational poti sa si gresesti.winking

| elena a răspuns:

Cand te indragostesti dintr-o suflare, cand sa mai fii rational?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu poti gandi cu inima.

| Silvia a răspuns:

"Dumnezeu" ce logik esti laughing
De obicei fac ce ma indruma inima happy

| Marii a răspuns:

Nu`mi ascult inima niciodata, mereu gresesc sau sunt ranita.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Rationala. Am mai multa incredere in cap decat in inima.

| Madda_3260 a răspuns:

Ce intrebare ai pusstraight face
Tocmai mi-am dat seama ca nu ma cunosc indeajuns incat sa`mi dau seama cu ce gandesclaughing
Mersi multstraight faceCred ca ma voi gandi mult la intrebarea ta.Presimt ca nu voi dormi la noapte :d
kiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare om este un univers de ratiune si suflet! Nu poti gandi doar cu capul pentru ca asta ar insemna sa nu sti ce inseamna sa iubesti, nu poti "gandi" numai cu inima pentru ca nu ai ajunge nicaieri si toti ar profita de bunatatea ta, iar tu ai avea de suferit.winking

| kid_5092 a răspuns:

Depinde si de persoana nu? Gandesti rational cand ai o varsta frageda, cand nu poti gasi un om cu care sa te poti bucura de placerile care ti le ofera dragostea.Cu inima consider ca este bine sa gandesti, cand intr-adevar ai intalnit partenerul potrivit.Este frumos sa explorezi un teritoriunou al iubirii cu cineva pe masura, right? Dar, din pacate in ziua de azi. observ in jurul meu numai suferinta. Da! Dragostea poate fi cel mai frumos, nobil, pur lucru, dar si cel mai mare dusman. Tu trebuie sa stii cum sa procedezi.Sunt tanara, dar sincer am invatat multe de la cei mari.

| yanny`s a răspuns:

Eu una gandesc doar cu capul.inima e prea inselatoare...nu merita sa iti arunci capul si sa fi indragostit/a in asa fel incat sa nu mai gandesti. mie mi se pare ceva prostesc...gandesti cu inima dupa o perioada de timp in care cel de langa tine iti castiga incredereawinking

| Lary a răspuns:

Cu amandoua dar mai mult cu inima.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei bine...mai pus pe ganduri...Gandesc cu capul... de obicei sunt realista nu imi ascult inima... poate am pierdut multe sanse de a fii fericita sau poate nu...