| ALEX_6194 a întrebat:

Care este importanta sexului intr-o relatie? Voi ce parere aveti?

9 răspunsuri:
| vio a răspuns:

Conteaza...nu chiar primul loc... dar al doilea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
O relație trebuie să se bazeze pe încredere, respect, sinceritate, loialitate și apoi sexul.
Pa, pa.

| dulshe a răspuns:

Depinde de fiecare persoana, baietii cred ca intr-o relatie sexul e cel mai important, pe cand fetele spun contrariul.

| elena a răspuns:

Sexul nu are nicio relevanta, dragostea da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de varsta.cand esti tanar nu ai nevoie de relatie pentru sex, cand ai o relatie sexul e important 50%. cand esti batran nu conteaza.

| simona24 a răspuns:

Hmmmm...am citi raspunsurile "Sexul nu are nicio relevanta, dragostea da. "...asta e valabil daca ai 80 de ani.Intr'o relatie(nu una de 2 saptamani)are importanta sexul, daca ai ganduri serioase cu partenerul, in rest e altceva...

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Intr-o relatie daca dragostea este pe primul loc, sexul este inevitabil.

| andreea8888 a răspuns:

Pt a avea o importanta mai mica sau mai mare, trebuie sa ajungi sa iti cunosti partenerul\a si sa afli ce parerea are el\ea, si aceasta sa se suprapuna cu a ta, altfel...risti sa nu fi pe aceeasi lungime de unda happy
Este important pentru oricine, inseamna apogeul senzualitatii si dragostei, insa conteaza si ''apetitul'' celui de langa!
Pe curand!

| raluk_4791 a răspuns:

Dupa parerea mea, are o importanta destul de mare, mai ales atunci cand vrei sa consolidezi o relatie de lunga durata. Pentru mine are o importanta foarte mare momentul, sau mai bine zis momentele, in care vad ca partenerul meu este atras de mine si pot sa-l fac sa se simta bine. Da este adevarat sexul nu reprezinta pionul principal dintr-o relatie, dar este tratat ca atare si reprezinta un plus mai ales pentru ca reuseste sa perfectioneze o relatie.