mihaicd
| mihaicd a întrebat:

Care este lucrul care v-a enervat cel mai mult in atitudinea parintilor vostri? Asta apropos de Control Parental: http://www.youtube.com/watch?v=timaDeI2Ruk

2 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| thegatekeeper a răspuns:

In general nu am probleme cu parintii, dar asta nu din cauza existentei unei bune comunicarii, ci din cauza ca intotdeauna m-au lasat in pace, m-au lasat sa iau propriile decizii fara sa se amestece si imi dau toata libertatea de care am nevoie. A nu se intelege ca nu ii intereseaza de mine, dar atat timp cat inteleg ca nu fac nimic rau si atat timp cat ii tin cat de cat la curent cu ce fac, am libertatea necesara. Ceea ce ma deranjeaza insa este ca, indiferent de alegerea pe care am facut-o (indiferent daca a fost o alegere importanta sau mai putin), nu prea isi dau cu parerea despre asta, nici nu spun ca (,) considera ca e bine, nici rau, ci imi spun sa fac cum cred eu ca e mai bine, iar uneori am nevoie si de o parere (rareori vreau sa cer parerea cuiva, dar se intampla si asta). Pe langa asta, nu incearca sa inteleaga deloc preferintele mele, lucrurile de care sunt interesata, ci doar stiu de existenta lor (asa vag, iar de altele habar nu au, pentru ca nu ma intreaba sau daca le spun, zic "Bine" si cam atat). Cam asta ar fi, dar oricum sunt multumita de relatia cu ai mei, chiar daca are minusurile acestea.