| Hanaemi a întrebat:

Care este lucrul cel mai nebunesc pe care l-ati facut? Ma refer la non-comformist. Ceva stupid si totusi amuzant... nu stiu. big grin

Răspuns Câştigător
| roberta_3262 a răspuns:

Cand mama m-a pedepsit, am "evadat" de acasa si ca in filme mi-am legat paturile si cearceafurile de balcon si am coborat...bineinteles dupa ce am venit acasa am murit dar a meritatlaughing)

Si mai o data cand eram la dentist l-am muscat de mana[eram mai mica 8 ani, frica de dentist etc etc]

5 răspunsuri:
| TeooTeo a răspuns:

Cand m-am blocat in lift cu un baiat super dragut love struck
fudita?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am lipit un tampon pe capul unui baiat dar nu era folosit lol daca era folosit mai puneam mana pe el?!

| AlinaMarianaIipc a răspuns:

Ehe... Am pus sare in cafea si am fost nevoita s'o beau fiindaca pierdeam un pariu. Sau mi-am ciopartit blugii noi nouti fara sa vreau...Sau am sarit pe un baiat si l-am mozolit bine fara sa vreahappy Numai stiu

| dasda a răspuns:

Pai in tabara.eu si cu niste colegii am pus laxative in cafeaua profesoarelorlaughing si nestea in bererolling on the floor) cand au aflat au murit de rasrolling on the floor

| CNP a răspuns:

L-am lasat pe unu singur la masa, la a doua intalnire pentru ca a inceput sa fumeze si eu i-am zis ca nu vreau.Cand am iesit din local ma mai si uitam in spate, ma gandeam ca poate vine dupa mine, ca ma striga, ca in filme... dar de unde laughing