Calculatorul deoarece daca la laptop se strica o piesa este mai greu sa o gasesti
Eu as alege calculatorul, si Apple, Dell sunt firme bune dar costa peste 20 de mil pentru un laptop bun trebuie sa scoti ceva mai multi banii din buzunar!
Cea mai buna firma de laptopuri este Dell...sau HP.
Dar, eu te-as sfatui sa iti iei un calculator. E adevarat ca laptopul e portabil, dar daca ti se strica o piesa din el nu o sa o inlocuiesti prea usor. Plus ca un laptop bun nu gasesti decat de la 25 de milioane in sus.
Laptopul este bun atunci cand pleci in deplasari, cand ai nevoie de mobilitate. Are un pret mai ridicat si piesele sunt mai scumpe ca la un PC.
PC-ul are performante mai bune ca un laptop fiind si mai ieftin la piese. Dezavantajele lui este ca ocupa spatiu, consuma mai multa energie electrica.
Depinde la ce folosesti. Daca il vrei pentru jocuri si programe, calculator. Daca il vrei pentru poze, muzica si fisiere usoare, laptop.
Depinde de necesitatile tale. La capitolul economie de spatiu, as alege un laptop. La capitolul configurare personala as alege un calculator pe care sa-l configurez dupa ceea ce mi-ar trebui mie. Hard-disk cu capacitate mare, mai mult RAM, placa video cat mai puternica, placa de sunet, TV tuner etc.
Sper ca te-am ajutat. Funda?
Cea mai buna firma de laptopuri este HP sau Dell. si despre laptop u care costa intre 19-20 mil. pot fi cune.
Si eu am tot laptop
Daca vrei sa-ti iei laptop, ia de la HP eu mi-am luat cu 26 de mil (gasesti si mai ieftine)
Nu pot sa-ti spun daca laptopul este mai bun ca un calculator sau invers ca nu ma pricep la chestii de genu