Hey!
Şi eu am avut momente când gândeam negativ despre mine, am avut momente când nu îmi vedeam calitățile, ci doar defectele. Am zis de multe ori "mă urăsc"... dar cu timpul, am învățat să ma iubesc şi o persoană anume care a avut un impact puternic asupra mea, m-a învățat să ma apreciez mai mult şi să mă accept aşa cum sunt. Nu există om care să aibă doar defecte, efectiv nu există! Cum nu există nici om doar cu calități. Există doar oameni cu defecte şi calități. Încearcă să înțelegi asta.
De când am întâlnit acea persoană care m-a făcut să mă simt bine, care mi-a văzut calitățile şi care m-a plăcut aşa cum sunt, m-a ajutat foarte mult să-mi schimb părerea despre mine.
Încearcă să asculți şi să te simți mândru când cineva îți observă calitățile. Încearcă tu singur să te descoperi. Cu siguranță ai multe părți bune!
Cu totii avem ganduri negative despre noi dar incet incet incepem sa le stapanim si odata ce reusim lucrul acesta nu ne mai temem de ele.
Heii, eu cred ca ai doar perioade cand se intampla chestia asta cu ganditul negativ. Am trecut si eu prin asta si sa stii ca a fost o perioada foarte grea. Ideea principala este ca tu gandesti negativ din cauza ca nu mai ai atata incredere in tine ori ceva s-a intamplat de ai ajuns in aceasta situatie, iar ca sa nu mai fie asa trebuie doar sa astepti pana se termina " aceasta perioada" ori iesi mai mult cu prietenii sper ca ti-am fost de folos
anonim_4396 întreabă: