Pai am mai multe...
Asculta de toata lumea si fa cum crezi tu!
In orice iubire exista si o lacrima...si unde nu este...acolo inseamna ca nu este iubire adevarata...
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima, viata e trecatoare...
In viata nu uita sa lupti, sa te ridici atunci cand cazi si sa speri...
Cel mai dureros lucru din lume este sa te simti in plus, acolo unde odata era totul...
Nu plange ca s-a terminat, bucura-te ca s-a intamplat...
Prietenia este un cuvant care multi il pronunta, dar putini il inteleg...
Totul trece dar nu totul se uita...
Si cei mai frumosi trandafiri au spini...
Învaţă din greşelile altora, viaţa e prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate...
O iubire care nu risca nimic, nu valoreaza nimic...
Experienta este cel mai prost invatator. ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile...
Salut! De când am aflat de el, acesta este:
« Oamenii sunt adesea neînţelegători, iraţionali şi egoişti...
Iartă-i, oricum!
Dacă eşti bun/ă, oamenii te pot acuza de egoism şi intenţii ascunse...
Fii bun/ă, oricum!
Dacă ai succes poţi câstiga prieteni falşi şi duşmani adevăraţi...
Caută succesul, oricum!
Dacă eşti cinstit/ă şi sincer/ă, oamenii te pot înşela...
Fii cinstit/ă şi sincer/ă, oricum!
Ceea ce construieşti în ani, alţii pot dărâma într-o zi...
Construieşte, oricum!
Dacă găseşti liniştea şi fericirea, oamenii pot fi geloşi...
Fii liniştit/ă şi fericit/ă, oricum!
Binele pe care îl faci azi, oamenii îl vor uita mâine...
Fă bine, oricum!
Dă-i lumii tot ce ai mai bun şi poate nu va fi niciodată de ajuns...
Dă-i lumii tot ce ai mai bun, oricum!
La urma urmei, ce este între tine şi DUMNEZEU...
N-a fost niciodată între tine şi ei, oricum! » ― MAICA TEREZA (Agnes Gonxha Bojaxhiu).
Mai, toata viata am vrut sa urmez si eu Carpe Diem, dar niciodata nu mi-a reusit.
So, long live Carpe Diem!
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta, iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata.Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu, nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten, oricum te va rani. Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta.Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc, si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc.Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc, si nu faptele sale.Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru si pot vedea ceva total diferit.Am invatat ca indiferent de consecinte, cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata.Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva orede catre oameni care nici nu te cunosc.Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat, cand te striga cel pe care il iubesti, vei gasi puterea de a-l ajuta.Am invatat ca scrisul, ca si vorbitul, poate linisti durerile sufletesti.Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult te ranesc cel mai mult... Am invatat sa iubesc, ca sa pot sa fiu iubita...
ale0409 întreabă: