"Judeca un om dupa ce stie nu dupa ce nu stie"
Si clasicul:"Inteleptul cauta ceea ce este lipsit de suferinta, nu ceea ce este placut"
Eu am un caiet destinat motto'urilor si intodeauna cand trec prin momente depresive citesc din el si ma ajuta sa am incredere in mine si sa sper la un viitor mai bun.
~Nimic nu e intamplator, totul are un scop!
~Vulturilor li se intampla sa zboare mai jos decat gainile, dar gainile nu se vor ridica nicioadata pana la nori-chiar am avut si am nmevoie de acest moto'o, m-a ajutat foarte mult.
~Eu resping realitatea voastra si o inlocuiesc cu a mea.
~Traieste viata care o ai acum, nu te astepta sa primesti alta!
~Fa ce simti, cand simti, cum simti si cu cine simti! Dar evita consecintele!
Bafta.
"Inceputurile au un farmec aparte.De asta mereu o iau de la capat."
"Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte."
"Inceputurile au un farmec aparte.De asta mereu o iau de la capat."
"Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi dar trebuie traita privind inainte."
Niciodata sa nu renunti, mereu trebuie sa ai puterea de a te ridica.
Niciodata sa nu spui niciodata.
Tineti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape.
Intoarce cu bine ce ti-a facut cu rau, e cea mai grea palma pe care i-o poti da.
I-ar preferatul meu :"zambeste mereu, oricare ar fi situatia"
Motto
Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede.Canta de parca nu te-ar auzi nimeni.Traieste ca si cand ar fi ultima zi pe pamant.Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai, cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait, cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca. iubeste-ti viata si mai ales prietenii. E cel mai de pret lucru.
Acesta este motto-ul meu,,, motto-ul vietzii mele
Mai bine sa fii prost 5 minute daca pui o intrebare, decat sa ramai prost toata viata daca n'o faci
Gasesc securitatea in interiorul
meu si dezvolt propriul meu simt al valorilor. Ma ancorez pe Terra si-mi exprim in mod firesc senzualitatea.
Nu lasa sa te urmareasca visul ci urmareste-l tu pe el!
Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra.
Un diamant stirb valoreaza mult mai mult decat o caramida
perfecta.
Iubirea e un sarut furat, un zambet inocent, o imbratisare patimasa... si un suflet smuls din piept...
funda?