| ZeldaSay a întrebat:

Care este muschiul fetzei care se misca atunci cand minti? Adica a zis colnsiliera de la liceu.ca atunci cand o pers minte. iti poti da seama dupa un muschi.thinking

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Difera de la persoana la persoana. Nu exista o regula generala, valabila de fiecare data. Trebuie mai intai sa studiezi foarte bine persoana, pe care vrei s-o prinzi cu minciuna. Descarca-ti "Lie to me", urmareste serialul si vei intelege mai multe si mai bine. Succes!

NOname
| NOname a răspuns:

Aaa, mi-am amintit... Atunci, cand cineva minte, i se maresc vizibil pupilele. Este o reactie a organismului involuntara (se prezinta in 99,9% din cazuri), exact la ce s-a referit consiliera ta de la liceu (sunt 99% sigura). Gata, poti s-o anunti, ca acum ii stii "secretul". big grin
Bafta la demascat mincinosii! winking

| Nicoleta a răspuns:

Nu exista asa ceva.Cand minti, folosesti aceeasi muschi cu care vorbesti, iar ei nu stiu cand e adevar si cand e minciuna.

| freehugs a răspuns:

Intreaba-l pe Lightman laughing
pai fiecare persoana cand minte, ceva il da de gol, bineinteles ca trebuie sa fii expert in limbajul trupului ca sa iti dai seama, si nu neaparat un muschi:poate fi o clipire, miscari ale buzelor, etc.
Uite iti recomand serialul Lie to me happy

Răspuns utilizator avertizat
| bogdanbm a răspuns:

Cvadriceps facial laughing de unde le scoateti?