De ce trebuie neaparat ca din aceste probleme sa-ti creezi singura un handicap? E aiurea. Eu sunt convins ca exista extrem de multe fete frumoase pe care baietii buni nu dau doi bani!
O fata ce anume cauta? Baiatul bun sau baiatul frumos?
Un baiat bun va cauta o fata buna care sa-l iubeasca, sa fie tandra, sa-l inteleaga, sa fie desteapta, culta, educata, manierata, sa aiba principii serioase, caracter puternic, sa puna un accent deoasebit pe valorile familiei...
Tu ce alegi?
Bafta!
Nu este adevarat ca sunt mai urate sau mai tocilare, dimpotriva ochelarii pot deveni un accesoriu sexy in tinuta unei fete sau a unui baiat
Chiar nu e adevarat. deci nu e un defect. e ceva care idn cauza neatentiei, sau din nastere e o probleme. dar nu trebuie vazuta ca un defect.si chiar nu conteaza aspectul dupa ochelari.succes!
Sincer, pentru mine, persoanele care poarta ochelari au un plus. Nu stiu de ce dar si un baiat, daca poarta ochelari mi se pare extraordinar(evident ca nu oricare). Am o buna prietena care are ochelari dar nu prea ii poarta, iar mie mi se pare adorabila cand ii poarta. Asa ca nu vad nicio problema, ba din contra.
Pararea mea e ca fetele care poarta ochelari sunt chiar dragutze.Si eu as vrea sa port ochelari, si nu m-ar supara, sau nu m-as simti naspa daca i-as purta!
Looool.eu cred ca afirmatia "fetele cu ochelari sunt mai urate/tocilare etc" e COMPLET FALSA. Cel putin prietena mea poarta ochelari si eu chiar cred ca e frumoasa
KristiNNNa întreabă: