Doar un alt cantaret canta bine baiatu', dar nu stiu ce fac unii atata caz pentru el, adica arata si bine n-am ce zice dar totusi... sa devii asa obsedata cum devin unii... omg
Nu stiu ce sa zic...inainte era in voga hannah montana, acum JB...va trece acus si el si apare altul
parerea mea...
Il ador pa baiathu asta=p~ador cum canta, cum vorbeste cum merge cum danseaza ador totul la el.il iubesc asa cum e el si calitati si defecta si ador privirea lui=p~
Mda... Justin Biberon... da-l naibii e un pusti de bani gata, la TV pare ca e sfant, e "simpatic" si tot tacamul, dar in realitate pun pariu ca e fitos din cap pana in picioare.
Dar totusi ma intreb, ce IQ are , pun pariu ca are un IQ mai mic ca numarul de la papuc.
Mda el este the best boy on the planet asta ii parerea mea
nu stiu cum altii da eu asa cred
Hate hate hate hate deci am fost sincera...asta e un copil care are voce si parinti am dat spaga sa il bage si pe el in Lumea asta, am citit intr-o revista ca cica el nu mai vrea fete de 17 18 16 ani vrea doar delea de la 20 in sus. parerea mea dal dracu
Buna! Si mie imi place de justin bieber! Il ador ...Imi place cum canta, cum vorbeste, cum danseaza etc... Dar el vrea numai fete de la 20 de ani in sus vorba lui remember dar eu am un vecin indentic ca si Justin si sunt atrasa si de vecinul meu infine am iesit de la intrebarea ta papa
Just IN Beaver. Inca un ratat intre ratatii muzicii pop gen Kesha, Lady pupoo etc etc... A cantat intr-o zi live la o emisiune, si a fost groaznic, se vede ca aparatura studioului face tot... A cantat la chitara acustica si totul era din 3 acorduri amarte care le inveti cand incepi prima lectie de chitara. Iti place Justin Bieber, Bine, nu-mi pasa, dar imi pasa ca muzica lui este asa naspa si ceilalti sunt dati la o parte, cei care au cu adevarat talent si dar 'divin' cum l-ar numii unii.
Asta are 15-16 ani si are o voce de femeie. Sunteti lesby fetelor, n-am ce sa zic. Nu-l urasc, pentru ca a reusit sa faca din **** statuie de aur, cacatul fiind el
Buna! Trebuie sa spun ca JB e iubit de toata lumea, pacat ca in unele melodii are vocea de copil mic, si mi se pare putin imatur, dar, are melodii excelente, si banuiesc ca te uiti si dupa fizicul lui... Din pacate am cazut in ispita baniilor si a faimei.
nustiucenumesadau întreabă: