Parerea mea e una foarte oki.Nu bag in seama lumea care vorbeste de rau despre piercing-uri. Daca mie imiplacnutrebuie sa le placa si celorlanti.Eu trebuie sa ma simt bine. Am avut multe piercing-uri cum ar fi:3 in limba,in buric,in nas,in buza, in pielita de la buza (pierce numit si smile. ) Eu mi le-am facut aproape toate fara ca parintii mei sa stie si cand au aflat m-au pus sa le dau jos, iar eu i-am refuzat. Nu mi-au facut nimic.Din fericire nu mi s-a infectat niciunul.Precizez ca am 5 gauri in urechi, am avut si flash si ma simt foarte bine.
Take care^^.
Poi prietena mea si-a pus un pierce in spranceana si unul in nas fara acordul parintilor. Faza e ca acum a incercat sa-si puna in ureche, dar cand a fost gaurita i s-a infectat, ii curgea sange si ii iesea puroi.Atunci a inteles faza cu pierce-urile...Bafta,vezi ce faci.Sanatate!:*
Eu am unul in ureche... unul nevinovat as zice
Dar nu ma tenteaza sa-mi fac altul:p
Paii ceii care isi fac fara acordul parintilor Eu le-am spus alor meii si am mers cu ei sa`mi`l fac...
Am o prietena care si-a facut singura "gaura" si mama ei nu a stiut...si mi-a spus ca : Oricum a facut`o deja deci nu mai avea ce sa-i faca dar nu sunt de aceeasi parere. Dupa mine ar trebui sa ai acordul parintelui pentru asa ceva
Sii am avut si eu o faza destul de naspa cu al meu pentru ca mi s`a infectat desii e mic si "inofensiv" trebuie sa ai grija, Totusi nu vreau sa te sperii
Nu e nu stiu ce un pierce`
Successs`:*
>:d
Am avut 2 cerceii in ureachea stanga
Am avut si parul lung,mi-am 'trait' adolescenta la maxim printre aburi de alcool si fumul de tigara
Acum mam mai maturizat,am lasat bautura deoparte, tigarile ocazional sau lunar cate una()
Cerceii i-am scos, sincer nu imi pare rau ca am avut cerceii
EvangelineDS întreabă: