Pai in primul si primul rand ador foarte mult Pirsurile Adica am o boala pe ele. De mult vreau sa-mi bag dar mama ;-@. Stii tu. Am vrea sa-mi bag pirce in buza, buric si limba Asa pe rand. Le-as face pentru ca chiar imi plac! ENORM
Uite, sa stii ca piercingurile mi se par dragute, dar poate nu merita asa mult osteneala. Referitor la tatuaje, m-a batut si pe mine un gand sa imi fac unul pe brat, putin mai jos de umar. Ma gandeam la un lotus, un trandafir sau niste pete de pisica
Mi-as pune pierce in nas. mi se pare feminin si mai ales daca e finut e foarte ok. N-am o parere aume.dar atata timp cat le faci la un salon specializat si ai grija de ele n-are nimic. Poti sa-ti faci in voie. Tatuaj mi-as face ceva care sa ma reprezinte. Undeva ori la incheietura mainii, ori undeva pe spate, unde se formeaza ochii pisicii etc
Mi-am pus pierce in urechi (mi-am facut a doua gaura), dar nu am fost la un salon specializat si mi s`au infectat. Asta s`a intamplat acum 5 ani, dar nici pana in ziua de azi nu mi s`au refacut urechile in locurile respective. mi-ar placea sa`mi pun un pierce in buric, dar ma tem de durere. Cand am fost la salon sa ma interesez cum se face procedura, mai exact si cam cat ma costa, era o fata inaintea mea si cand i`a facut gaura, a lesinat, asa ca m`am razgandit pentru o perioada.
Am un tatuaj pe omoplat. Reprezinta ceva de care ma leaga multe. E foarte micut si nu m`a durut, ustura mai putin decat o zgarietura de pisica, e ca si cum te pisca un tantar. La saloanele specializate (unde am fost si eu), tatuarea se face prin zgariere, nu prin vechea metoda, inteparea.