TPU este o comunitate placuta. Aici fiecare ajuta pe fiecare si se pot lega prietenii stranse. Cel mai important lucru e ca aici pot fi puse unele intrebari stanjenitoare pe care nu le-ai putea discuta cu oricine
Ador site-ul asta
In primul rand mi-am facut multi prieteni aici Cu care ma inteleg foarte bine
Este un site interesant care ma ajutat foarte mult
Am gasit raspunsul la multe intrebari care ma interesau si am aflat parerile fiecaruia in privinta diferitelor lucruri
Este un site interesant.
Si ma bucur ca in sfarsit pot intreba ceva si pot primi raspuns.
Imi place acest site foarte mult[si imi pare rau ca nu prea mai apuc sa stau mult]
Si cel mai mult imi place la voi[TPU] ca aveti curaj sa dati un sfat.
Este un site folositor pentru toti, unii pun intrebari, altii raspund si toti invatam cate ceva ca nu le stim pe toate.
Pur si simplu imi place sa stau pe acest site, zic ca stau decat o jumatate de ora dar ma apuca ore
Imi place pentru ca aici am gasit multe raspunsuri, am si dat raspunsuri totodata si ma simt bine aici, cu voi.
Buna!
ca e un site foarte folositor... poti afla raspunsuri la problemele tale dar ii poti ajuta si pe altii... poti sa iti faci si prieteni...majoritatea timpului care il petrec la pc...stau pe TPU
T pe u este un site folositor pentru toata lumea, si totodata locul unde ne facem cei mai multi prieteni!
E super ok siteul...nu stiu ce sa zic am vazut multe intrebari interesante la fel si raspunsurile ..Super siteul
Este un site foarte folositor.....cu raspunsuri foarte bune da-ti mai departe pe messenger http://andreitm89.mybrute.com va rog
BeastMaster întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Idkrjek întreabă: