Cu siguranta a castigat pe drept!
@XoXo nu a primit voturi doar pentru aspectul sau fizic!
Canta foarte bine si are melodii care se potrivesc multora dintre ascultatorii!
Mesajul din melodiile sale este adesea foarte adevarat!
Oricum:d nu are rost acum sa va certati daca a castigat pe nedrept sau nu!
Dupa parerea mea a meritat sa castige!
Funda?
. Pai, canta el frumos, dar lumea l-a votat, pentru cum arata ! Primele 2 melodii mi-ai placut, ultima. foarte urata! . Revenind la intrebare, Adrian Tutu a avut multe voturi pentru ca fetelor le-au placut cum arata!
Bai... pana la urma el si-a luat si a plecat. noi acum ne certam ca prostii.
O tara intreaga a votat! sigur ca a castigat pe drept.
are mai mult fani decat ceilalti participanti,fanii l-au votat, si a castigat! unii nu sunt de acord, dar asta este.majoritatea decide.
mie mi-a placut cum a cantat si tutu adrian,dar si iustin.
e mai usor ce face adrian,dar a cantat din suflet.
iustin trebuie sa depuna mai mult efort, e mai greu, dar.cum ziceam, majoritatea decide.eu cred ca a castigat pe drept
Eu cred ca a castigat pe drept. Melodia lui nu a fost asa extraordinara nici nu avea rima eu cred ca lumea la votat pentru cazul lui. Cel putin asta este parerea mea. Funda .
VA ZIC CEVa tutu adrian este cantaret pentru ca il cunosc in realitate.si are multe hituri.sau km se zice. avea mai multe.melodi inainte sa apara la romanii au talent
Eu cred ca a castigat datorita povestii sale.ca talent.
Mai bine castiga Iustin.
Da,el a meritat dar nimeni nu l-a votat pentru ca era frumos sau ca lucra pe santier cateodata, toata lumea l-a votat pentru ca are talent, Cea mai tare melodie e aia din finala
Eu sunt de parere ca tipul celalalt contratenoru a cantat bine, si sunt foarte putini contratenori in lume si noi in loc sa-l votam pe el.L-am votat p`asta.
Normal ca a castigat pe drept.Canta frumos,compune melodii singur, e orfan, si arata beton. Funda?