| PredatoR a întrebat:

Care este parerea voastra Mircea Badea, prezentatorul emisiunii "In gura presei"?happy

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Omul e de-a dreptul genial.Trebuie sa ai o oarecare stapanire de sine si o inteligenta aparte ca sa fii in stare sa vorbesti 'de unul singur' o ora intreaga, in direct si sa mai faci si raiting.Plus ca stie sa-si impuna propriul punct de vedere, iar acest lucru, persoana publica fiind, nu e asa usor.

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Mie îmi place de el, e chiar jmeker cool şi inteligent, doar că din când în când vorbeşte aiurea.

| pwp a răspuns:

Nu ma uit la acea emisiune...

| ionika17 a răspuns:

Nici rea, nici buna ( printre ele)hee hee

| Dumnezău a răspuns:

E destept, dar si-a cam gresit cariera.Imi place de el ca e virulent si nu se da la o parte sa critice, chiar si pe el. Putin zurliu, dar merge cand n-ai de/cu cine rade seara tarziu laughing

| YoYo a răspuns:

Mi se pare usper amuzant si imi place ca e unu din putini oameni(din televiziune) care nu il pupa in cur pe basescu si boc. E super amuzant si are o emisiune super.
Foarte tare emisiunea si el.
Funda?

| AndreeaaaaX a răspuns:

Haioslaughing
Amuzant

| mihaelabr a răspuns:

Sincer, mie nu mi se pare ca iubeste chiar atat de mult tara si poporul. poate ca mi se pare un pic prefacut da e funny si inteligent trebuie sa recunosc big grin
si app. la intrebari de genul asta nu se dau fundite big grin nu e fair happy

Răspuns utilizator avertizat
| Ihatereligion a răspuns:

Una cat se poate de buna. inteligent, direct, amuzant, cu idei concrete si corecte din punctul meu de vedere.
ma uit la emisiunea lui cand mai apuc, e foarte interesanta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un fanfaron arogant... oagar zis in stil urban. desi unele emisiuni imi plac