Omul e de-a dreptul genial.Trebuie sa ai o oarecare stapanire de sine si o inteligenta aparte ca sa fii in stare sa vorbesti 'de unul singur' o ora intreaga, in direct si sa mai faci si raiting.Plus ca stie sa-si impuna propriul punct de vedere, iar acest lucru, persoana publica fiind, nu e asa usor.
Mie îmi place de el, e chiar jmeker şi inteligent, doar că din când în când vorbeşte aiurea.
E destept, dar si-a cam gresit cariera.Imi place de el ca e virulent si nu se da la o parte sa critice, chiar si pe el. Putin zurliu, dar merge cand n-ai de/cu cine rade seara tarziu
Mi se pare usper amuzant si imi place ca e unu din putini oameni(din televiziune) care nu il pupa in cur pe basescu si boc. E super amuzant si are o emisiune super.
Foarte tare emisiunea si el.
Funda?
Sincer, mie nu mi se pare ca iubeste chiar atat de mult tara si poporul. poate ca mi se pare un pic prefacut da e funny si inteligent trebuie sa recunosc
si app. la intrebari de genul asta nu se dau fundite nu e fair
Una cat se poate de buna. inteligent, direct, amuzant, cu idei concrete si corecte din punctul meu de vedere.
ma uit la emisiunea lui cand mai apuc, e foarte interesanta.
frvtel întreabă:
GoodGuyOviCONTSUSPENDAT întreabă: