Aceeasi parere ca si despre celelate.
Ce credeti ca toti incep ca heroina si crack?
Va spun sigur va inselati amarnic.toti incep de la joint sau ma rog marijuana si incearca incearca pana efectu nu mai e ca la inceput si vor sa retraiasca senzatia asa ca. trec la doze mai mari vad ca nu functioneaza trec la ceva mai tare. si tot asa. Ajung sa creasca doza la drogurile"ilegale" si ajung sa moara din cauza supradozei.
Ei au legalizat drogurile astea pentru ca spun ei. nu provoaca dependenta da de unde draq sa stie ei cand sunt niste birocrati?
Deci.de unde incepe rau? De la drogurile"legale"Acum fiecare intelege de aici ce vrea eu una nu's de acord cu nicun fel de droguri.
Spuneti nu drogurilor!
Si alcoolul si tigarile si cafeaua, pot fi considerate droguri legale.
Putem adauga colla si ciocolata.
Spuneti fel si fel de porcarii despre droguri si multi dintre voi nici nu le'au incercat. Pentru ca vedeti la televizor, in ziare sau in viata reala, nu inseamna sa incepi acum si sa critici.
E ca si cum ati spune ceva despre ce nu ati trait.
Ca sa-ti raspund si la intrebare cocolina, mie unu mi se pare ca mai mult ne trag in jos (ca de ex, spice'ul si tot ce tine de intreaga lui "gama" de produse).
Exista asa ceva? dca te referi la cafea, tigari, cola etc iti zic ca la probez foare rar, imi placa sa am o dieta sanatoasa dar sunt si eu om si mai cad in tentatie.
F proasta! nu sunt de acord cu nimic din ceea ce distruge sanatatea si din pacate astfel de produse sunt din ce in ce mai intalnite pe piata
Drogurile legale? daca te referi la ierburile pe care le au prin spice shop, iti zic eu sa nu incerci.Ideea e cei care le-au pus la vanzare au gasit o metoda de a ocoli constitutia, dar sper ca nu pentru mult timp, deoarece am incercat si eu, si crede-ma, nu mi-a fost deloc bine dupa, si crede-ma am incercat si ierburi "adevarate".
Cea mai inteligenta intrebare de pana acum.La majoritatea consumatorilor se merge pe principiul " tot ce e interzis e palpitant...". Asa ca poate daca s-ar legaliza drogurile nu ar mai exista doritori, pentru ca nu ar mai fii "cool"... Sau poate, dimpotriva, ne-am apuca cu totii si am deveni zombi Flower Power
Cea mai inteligenta intrebare de pana acum.La majoritatea consumatorilor se merge pe principiul " tot ce e interzis e palpitant...". Asa ca poate daca s-ar legaliza drogurile nu ar mai exista doritori, pentru ca nu ar mai fii "cool"... Sau poate, dimpotriva, ne-am apuca cu totii si am deveni zombi Flower Power
Parerea mea este ca acest comert la marginea legii este sustinut de cineva cu influenta. Modul cum e ocolita legea e nesimtit si pueril. Spre deosebire de drogurile cunoscute nu se cunosc bine nici efectele secundare, mare parte din reactie este autosugestionata, nu au fost suficient studiate incat sa fie cunoscuta posibila adictie si in plus apare falsa impresie ca nefiind substante de pe lista de interzise nu ar fi asa nocive. Fals! Se pare ca din toate aceste porcarii care iti pun creierul in genunchi cea mai putin nociva este cunoscuta marijuana, care nu este legala. Cum raman aceste magazine in picioare, cum e permis unora sa se imbogateasca astfel ramane o enigma.
http://www.realitatea.net/......95155.html
http://ieseanul.gandul.info/......ic-4243858
Andreea, legat de teoria "gateway drug" cu marijuana fiind inceputul pentru celelalte, statisticile covarsitoare te contrazic. Personal nu sunt de acord nici cu consumul de cannabis, dar eu vorbesc din experienta proprie. Am vazut pe pielea altora ca nu este un pericol de dependenta, am testat, am vazut cum actioneaza, au fost momente cand m-am bucurat de moment (desi este clar o stare artificiala, anormala, nu o placere in sensul corect al cuvantului ), au fost momente cand mi-a facut rau, am simtit pe pielea mea si acum zic nu, multumesc, nu e un refugiu adevarat pentru mine. Imi doresc sa trec prin viata cu judecata cat mai intreaga. Insa de aici pana la droguri de alta natura e diferenta ca intre o bere si marijuana. Daca bei o bere nu inseamna ca trebuie sa fumezi un joint, si daca ai tras dintr-un joint nu inseamna ca pasul urmator e altceva. Oamenii se autodistrug prin natura lor de a se refugia in falsuri venite din exterior, de care multi ajung sa abuzeze. Unii cu adrenalina, altii cu nicotina, altii cu alcool, asa ca aceste substante nefaste omului doar adauga diversitate unei mentalitati distrugatoare.
Penaaaa1 întreabă: