| d3nisa202 a întrebat:

Care este povestea voastra de dragoste? P. S [stiu ca aceasta a mai fost]dar vreau sa aud mai multe :*

Răspuns Câştigător
| Change a răspuns:

Hmm.Poveste aceasta este mai neobisnuita si din pacate nu are un happy ending.Ne-am intalnit intr-o tabara la munte.A durat o saptamana si parca il cunosteam dintotdeauna.La momentul respectiv toata lumea vedea legatura dintre noi cu exceptia mea si a lui(imi era frica sa fiu respinsa, ii era frica sa fie respins).La sfarsitul taberei l-am imbratisat si parca timpul se oprise caci imbratisarea aceea a tinut o vesnicie(nici macar nu ii observasem pe cei din jurul nostru care se "holbau"-odata ce am realizat ca toate privirile erau atintite asupra noastre "am intrat in pamant de rusine").Dupa tabara am vorbit foarte rar la telefon si pe mess(nu intelegeam de ce nu ma suna iar apoi cand o facea parea ca ii este dor de mine).Mentionez ca distanta dintre noi era destul de mare insa intalnirea noastra nu era imposibila. Dupa un an in care eu nu am avut nici un prieten gandindu-ma ca poate intr-o zi o sa ma intalnesc cu baiatul pe care il consideram cel potrivit(erau baieti care ma placeau insa eu ii comparam cu el si ghici cine castiga? el). Asteptarea mea a luat sfarsit caci am inceput sa vorbim zilnic la telefon ore intregi si am decis sa fim impreuna.Era vacanta de vara si ne era aproape imposibil sa ne intalnim asa ca am decis sa ne cunoastem mai bine prin telefon si sa ne intalnim in prima zi de scoala lucru care nu s-a intamplat caci eu a minceput sa invat dupa amiaza si el dimineata.Am asteptat 3 luni dupa o intalnire si muream de nerabdare insa m-am plictisit de scuzele lui cu mca nu poate veni in weekend si i-am dat papucii.A fost foarte suparat si m-a terorizat cu mesaje toata noapte spunand canu este corect ce fac si ca ma iubeste desi nu m-a vazut de un an si ca ma cunoaste mai bine ca oricine cu toate astea m-am despartit de el. Dupa 3 saptamani el deja isi facuse o prietena insa vorbea pe mess cu mine si imi spunea ca ii este dor sa imi auda vocea asa ca a inceput sa ma sune(eu am incercat sa nu ii dau multa atentie caci avea o prietena-ciudat cat de repede si-a revenit-).IMi spunea ca desi pe prietena lui o vede zilnic nu i-a spus nici macar o data te iubesc.L-am crezut si atunci cand mi-a propus sa ne intalnim nu am putut refuza(insa am vrut sa fie ca intre amici desi se despartise de prietena). Relatia amic amica nu a rezistat caci la intalnirea asta m-a sarutat(am simtit fluturi in somac si era si primul meu sarut. Aveam 16 ani(poate vi se pare ca a fost prea tarziu dar am asteptat ca primul meu sarut sa fie special si cu persoana potrivita-a fost speciala dar nu cu persoana potrivita, o sa intelegeti de ce spun asta_). Dupa aceasta prima intalnire au urmat 2 saptamani in care nu ne-am vazut deloc si in acele 2 saptamani am realizat ca ma sufoca foarte tare(si inainte ma sufoca cu mesaje si buzzuri pe mess mai ales daca nu raspundeam imediat. uneori dormeam sau aveam treaba dar el nu intelegea + era foarte gelos, prea gelos, si imi zicea de 10 ori acelasi lucru in mesaje si la telefon ca incepusem sa ma plictisesc). Salvarea lui a fost ca a avut loc o a doua intalnire si totul a reventi la normal.O a treia intalnire nu a existat si am asteptat,am astepta si iar am asteptat(ii propuneam zile in care sa ne intalnim dar el imi spunea ca nu poate, ca face multe sacrificii venind pana la mine, caci parintii lui nu ma cunosc si este si departe).M-am saturat de asteptat si de vesnicele mesajecu mi-e dor de tine si te iubesc pe care mi le scria din 5 in 5 minute insa nu le dovedea.AM inceput sa il evit(nu raspundeam la telefon, si pe mess)caci intuitia imi spunea ca ceva nu este in regula.NU observasem pana atunci insa Alex caci asa se numea era prea copilaros pentru mine insa incepusem sa-l iubesc chiar si asa.Trecuse un an si jumatate de cand eram impreuna si eu abia atunci am inceput sa-mi pun intrebari despre unele iesiri de-ale lui si despre faptul ca gasea scuze tot timpul astfel incat sa nu ne intalnim.AM facut ceva copilaresc adica mi-am facut un id fals de fata si desi nu ma cunostea ca Roberata(id-ul fals) se dadea la mine si aranjase o intalnire cu mine(va vine sa credeti?).AM aflat foarte multe, m-a mintit foarte mult si ghiciti ce? era cu 1 an mai mic ca mine desi nu parea.CAnd am intrat pe propriul meu id m-a bagat in seama cu vorbe mieroase si ma alinta (cata nerusinare) si m-am despartit de el.Ce credeti ca mi-a zis? AM sa va spun:ca ii pare rau,ca a gresit,ca nu mai poate face nimic acum, ca avea impresia ca o sa ma despart de el daca stiam ca e mai mic,ca pana sa ma cunoasca pe mine se ferea sa se indragosteasca de fete caci le considera false si ca eu am fost prima fata care ii spunea cand greseste, ii dadea sfaturi si ca scoteam ce e mai bun din el, ca i-am demonstrat ca sunt superioara si ca daca nu vreau sa-l iert sa ramanem prieteni.EL m-a sunat si m-a bagat in seama pe mess de multe ori(inca o mai face0 insa am realizat ca merit mai mult de atat, ca relatia noastra a fost o minciuna(si am uitat sa mentionez ca in timp ce statea cu mine mai avea si alte prietene mai mari deoarece el pare foarte matur).Am realizat ca uneori iubirea nu este de ajuns si ca nu vreau prieteni falsi prin preajma mea.Inca nu am trecut peste dar stiu ca am facut ce trebuia si imi pare rau ca am fost atat de naiva pana acum.Aceasta este povestea mea. Sper ca nu v-am plictisit.

2 răspunsuri:
| ºPishcotº a răspuns:

A mea e super incurcata!happy Deci inceplaughing

Acum doi ani am inceput sa vorbesc cu un baiathee hee Era de la mine din cartier.chatterbox.El m-a agregat.am inceput sa vorbimchatterbox. Totul bine pana a venit in Romania(era plecat in alta tara). Cand a venit, dupa vreo doua seri in care am stat asa impreuna pe afara, si incepusem sa ne cunoastem si mai bine:X si eu incepeam sa tin si mai mult la el.Imi spune: Mai bine lasam lucrurile asa cum sunt, pentru ca esti mai mica decat mine si nu vreau sa te fac sa suferi sau alte chestiichatterbox ( el fiind mai mare decat mine cu 5 anibig grin). Am zis bine frate.asa e.Si am plecat cu ai mei in Spania.Si acum vreo 6 luni.am reinceput sa vorbim.si ne-am dat seama ca tot a mai ramas ceva (eu am mai avut prieteni aici.dar nu am putut sa am relatii serioase cu ei pentru ca in continuare ma gandeam la el, si el la fellaughing.Si acum:X suntem foarte fericit.nerabdatori sa ne vedem.Si stii care e cel mai important lucrubig grin? Am ajuns sa ne iubim reciproc foarte mult si sa nu putem trai unul fara altul!:X Ne vedem impreuna pentru totdeauna!:X
P.S: Unii spun ca relatiile intre o fata mai mica decat baiatul nu functioneaza pentru ca baiatul vrea altceva.Nu e intotdeauna la fel.Chiar daca iesi cu un tip de varsta ta.si ala se gandeste la asa cevaoh go on Asa calaughing este o mare prostie chestia astachatterbox. Unde e iubire nimic numai conteaza!

Ceao!:*:*

| CandyTetris a răspuns:

Vara trecuta am visat un baiat blond,inalt, talentat, cu un zambet impecabil.Eram cu el la mare si stiam ca numele lui incepe cu V.Doua zile m-am gandit numai la baiatul din vis.Cateva luni mai tarziu primim niste invitati la noi acasa, si in povestile noastre faceau de faceau si iar il pomeneau pe baiatul lor si ne invita la ei acasa.Cateva luni mai tarziu reusim sa le facem o vizita si il intalnesc si eu pe mandru meu, un baiat blond, inalt si incredibil de talentat.No,si lumea povestea,noi ne-am plictisit(ca eram copii in comparatie cu restul lumii) si ne-am dus sa cantam,si apoi, dupa ce m-am plictisit eu, el inca avea chef.Si s-a dus la pian eu m-am pus langa pian(era ca o scena de pe la 1800), si a cantat ceva compozitii proprii, si cam atunci am pierdut contactul cu realitatea si am ramas cu privirea atintita pe el.Inca doua minute de tacere ciudata,privindu-ne, tacere rupta de lumea care se pregatea sa plece, el a plecat foarte diplomat din camera si a disparuthappy, si si-a lasat familia sa ma roage sa-i mai vizitez mai deslaughing...si apoi lucrurile au inceput sa se intamplebig grin si acum suntem forever inlove si speram sa imbatranim frumos impreunahappy...