Modul in care vorbeste... Unii baieti vorbes atat de frumos incat dau fetele pe spate! O seara buna!
Privirea..mai ales privirea unui baiat care imi exprima incredere:X:X:X:X:X:X:X:X:X:X:
Pai depinde....eu sunt genul care nu da prea mare importanta aspectului fizic...desi unele prietene imi spun ca gresesc...asta e modul meu de a gandi...in general imi dau seama daca cineva ma place din priviri si daca are ganduri serioase...nu doar bataie de joc...
Pai prietenul meu in prima zi de scoala se uita numai la mine cu o privire asa fermecatoare:deci privirea
Daca te referi la fizic ochii si zambetul daca te referi la psihic simtul umorului si sinceritatea
Daca e vorba de fizic, ochii si zambetul, in rest, felul in care se comporta si vorbeste (nu ma refer doar la cum se comporta cu mine, ci in general, de exemplu, nu mi-ar place sa-l aud ca injura si sa-l vad ca scuipa pe jos). asta e, unele prietene imi spun ca poate ca sunt prea pretentioasa...
Hm...cred ca prima data ochii, apoi buzele, nasul, adica fata
sa nu fie nici gras nici slab
Privirea... ahh ma topesc
mai ales daca e privirea lui:X:X:
ehh hai k m'a luat valul
Eu am o privire :X.Am ochi caprui - verzui.Ca sa mai fac o gluma sa vedeti ce zambet am .
Curios este ca nu a scris nimeni.Pachetele de muschi de pe abdomen.Brandul, triceps, biceps toate cu eps. Sprancenele epilate? Aceasta este generatia metrosexualilor si stim cu totii ca fetele sunt inebunite dupa metrosexuali.
INTERESANTE raspunsuri date de fete ...eu unu sunt baiat si imi place ca o fata sa ma priveasca si eu sa nu ma las interesat ... offtopic:am ochi albastri-verzui
Inna o sa suferi.
Florry toate vreti sinceritate si cind o aveti, nu mai dati doi bani pe ea, o dispretuiti. In realitate fetelor le place sa fie mintite frumos. Cind descopera minciuna se lamenteaza, dar sinceritatea tot nu o pretuiesc... tot o minciuna frumoasa or sa prefere
anonim_4396 întreabă:
2dmv întreabă: