| gabitza_5735 a întrebat:

Care este programul vostru in fiecare zi? da. ti. mi idee sa nu ma mai plik

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bat lumea pe strada laughing

| adi4ever a răspuns:

1)Ma scol
2)Bantui prin casa si ma bag la teme sau la calculator pana pe la vreo 11-12
3)Ma duc la puscarie pana la ora 6
4)Vin acasa de la puscarie halesc ceva si ma apuc de teme
5) Si uite cum s-a dus o zilaughing

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Fiind pensionara am un program destul de relaxat, la mine acasa fiecare persoana isi face curatenie in camera in care sta(ma refer la" copii ", de spalat spala masina, fiecare isi pune rufele in masina si o foloseste cand are nevoie, nu trebuie sa le spun eu, mancare fac aproape zilnic fiindca imi place sa avem mancare proaspat facuta. De regula merg la cumparaturi o data pe saptamana in rest ocazional daca mai intervine ceva. Am timp si de citit, de vizionat un film, o piesa de teatru, de calculator, etc...Stau la curte asa ca in curand vom taia via, pomii fructictiferi, vom instala pavilionul, am foarte multe flori in curte care deja au inceput sa rasara, ghioceii sunt o splendoare.Am timp de toate nu imi impune nimeni programul, nu am timp sa ma plictisesc, gasesc intotdeauna ceva de facut.Cand fac pauza intru pe TPU, dar cel mai mult pe TPU stau seara.

| Bianca_4346 a răspuns:

Ma trezesc, fac dus, deschid pc, ma uit la tv, scriu, mananc, invat, plec la scoala, vin acasa si mananc si ma apuc de teme, stau pe mess pana pe la 12 si dormlaughing

| floflory a răspuns:

Poi...ma trezesc, pierd vremea pana plec la scoala, vin de la scoala, pierd iar vremea pana adorm, iar cand ma trezesc o iau de la capat happy (asta de luni pana vineri ca sambata si duminica nu am un program fix)

| ilovemusic a răspuns:

Pai dimineata ma scol pe la 9, mananc, invat si dupa pierd vremea pana plec la scoala pe la calc, tv, pe mess sau ma vad mai devreme si ma intalnesc cu colegii. Dupe ce vin de la scoala ma uit la cameleoniibig grin, mananc, ma schimb sau raman pe la o prietena si pe afara dupa ce vin de la scoala. Iar seara stau pe net, mananc, dansez, cant, ma joc online pana pe la 12-1 iar apoi ma bag la nanilaughing (saptamana asta am dormit la o prietena si m-am culcat pe la 10-11 ca ea era de dimineata)

| disturbed a răspuns:

1. Trezit
2. Scoala pana la 13:00
3. 14:15 sunt la sala (Weight Training/Cardio)
4. 15:30 am ajuns acasa, am facut dus, ma apuc de teme
5. Termin temele, stau pe telefon big grin
6. Ma culc...
In weekend n-am program fix.

| Eu4EverX a răspuns:

Pai.ma trezesc, merg la scoala, vin acasa fac un dus dorm putin, teme daca mai am timp, stau un pic pe TPU, ies afara, vin ianpoi mananc, ma uit la tv sau stau la calculator.si dorm...Nu prea am timp sa ma plictisesc