Actuala relatie, ne-am cunoscut intr-o bodega prin intermediul unor prieteni comuni, dar m-a sunat abia dupa 2 ani sa ma invite in oras, de atunci suntem impreuna si avem 4 ani, vara asta ne casatorim .
Actuala relatie. Ne-am cunoscut acum 7 ani pe internet, el mi-a trimis o poezie s-o public i revista la care eram redactor. Am schimbat cateva mailuri, apoi am pierdut legatura. Ne-am intalnit cu adevarat acum 5 ani, la Timisoara, la o lansare de carte, am fost buni prieteni pe YM vreo cateva luni, apoi iubiti si de doi ani si jumatate suntem soti. Nici macar nu-mi mai amintesc cum era fara el.
Cineva m-a rugat sa-l urmaresc sa nu se incurce cu o alta fata atunci cand eram in practica si am ramas de 22 ani impreuna
Cateva luni. din lipsa coomunicari lucrurile nu sau mai controlat...asa ca aveti grija fiecare vb are un pret
Cea de acum 8 luni 8 luni frumoase cu bune si rele, si te rog sa nu razi. dar ne-am gasit pe net acum avem o poveste de dragoste ca in basme. da, el e printul meu si eu regina lui :X
Suntem de 5 ani impreuna -ne cunoastem de 7- colegi de clasa-liceu...in primii 2 ani nici nu prea ne bagam in seama, nu ne invarteam in aceleasi cercuri...totul a venit pe nepregatite si pe neasteptate... m-a invitat de ziua indragostitilor in oras am acceptat dar nu am acceptat sa fim impreuna dar in aprilie pe 4 la o petrecere m-am razgandit ...si de atunci suntem impreuna
Nu cred ca este atat de importanta durata relatiei, pentru ca o relatie poate merge inainte fara prea multe sentimente, din multe motive. cel mai mult conteaza intensitatea trairilor intr-o relatie. am avut cea mai lunga relatie de 2 luni jumate, si stiu, nu ma pot lauda prea mult in privinta asta; cele mai multe relatii ale mele au durat de la 2 zile, la o saptamana, doua, dar, cele mai scurte, au fost cele mai intense
liliana77any întreabă:
Elena2106 întreabă: