| Ys a întrebat:

Care este sau a fost cea mai lunga relatie? cum v-ati cunoscut?

Răspuns Câştigător
| sabina a răspuns:

4 ani a durat, in liceu ne'am cunoscut.

12 răspunsuri:
| mioara a răspuns:

Ne am cunoscut intamplator si am ramas impreuna 29 de ani

| Zoombe3 a răspuns:

Actuala relatie, ne-am cunoscut intr-o bodega prin intermediul unor prieteni comuni, dar m-a sunat abia dupa 2 ani sa ma invite in oras, de atunci suntem impreuna si avem 4 ani, vara asta ne casatorim big grin.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Actuala relatie. Ne-am cunoscut acum 7 ani pe internet, el mi-a trimis o poezie s-o public i revista la care eram redactor. Am schimbat cateva mailuri, apoi am pierdut legatura. Ne-am intalnit cu adevarat acum 5 ani, la Timisoara, la o lansare de carte, am fost buni prieteni pe YM vreo cateva luni, apoi iubiti si de doi ani si jumatate suntem soti. Nici macar nu-mi mai amintesc cum era fara el.

daniela
| daniela a răspuns:

Cineva m-a rugat sa-l urmaresc sa nu se incurce cu o alta fata atunci cand eram in practica si am ramas de 22 ani impreuna

| adelaadelina a răspuns:

De 5 ani? avand prieteni comuni

| alex_8745 a răspuns:

Cateva luni. din lipsa coomunicari lucrurile nu sau mai controlat...asa ca aveti grija fiecare vb are un pret happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poi. suntem impreuna din clasa a 6-a. si facem 4 ani si 3 luni in curand big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

8 luni si 17 zile! eu am facut primul pas, dar cand m-am bagat in seama cu el nici macar nu stiam cum il cheama, la fel si el.nici nu ma gandeam ca o sa devenim atat de apropiati si atat de fericitihappy

| Sara a răspuns:

Cea de acum 8 lunibatting eyelashes 8 luni frumoase cu bune si rele, si te rog sa nu razi. dar ne-am gasit pe nethee hee acum avem o poveste de dragoste ca in basme. da, el e printul meu si eu regina lui :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suntem de 5 ani impreuna -ne cunoastem de 7- colegi de clasa-liceu...in primii 2 ani nici nu prea ne bagam in seama, nu ne invarteam in aceleasi cercuri...totul a venit pe nepregatite si pe neasteptate... m-a invitat de ziua indragostitilor in oras am acceptat dar nu am acceptat sa fim impreuna dar in aprilie pe 4 la o petrecere m-am razgandit big grin...si de atunci suntem impreuna happy

| alina_8976 a răspuns:

Nu cred ca este atat de importanta durata relatiei, pentru ca o relatie poate merge inainte fara prea multe sentimente, din multe motive. cel mai mult conteaza intensitatea trairilor intr-o relatie. am avut cea mai lunga relatie de 2 luni jumate, si stiu, nu ma pot lauda prea mult in privinta asta; cele mai multe relatii ale mele au durat de la 2 zile, la o saptamana, doua, dar, cele mai scurte, au fost cele mai intensehappy

| bibix_5640 a răspuns:

A fost de o lunalaughing... m`am cunoscut prin intermediul unei fete:X