| DeniiMeow a întrebat:

Care este scopul vietii tale happy? Ciudata viata asta, nu? Cum ne luptam zilnic cu demoni interiori, cum vrem sa demonstram lumii ca suntem capabili de fapte mari. si da, suntem capabili de fapte mari... dar nu prea am vazut oameni capabili de sentimente mari.Ciudat. Cum vrem sa atingem apogeul, si cand reusim, parca nu suntem fericiti. Parca era mai bine acolo, jos..de unde nu puteai sa cazi atat de tare. De unde mergeai mai taras, mai in genunchi, mai pe coate, dar mergeai.
Am intalnit oameni in aparenta fericiti. Cu relatii. Cu bani. Cu masini de lux. Cu persoane la bratul lor, cu care pareau ca sunt bine. Si foarte mare mi-a fost mirarea, sa-i vad distrusi in interior. Sa vad o inima putreda, un suflet plin de praf si in spatele vietii opulente, doar cateva ruine ale trecutului...
Nu ar trebui sa luptam atat. Nici cu noi, nici cu altii. Pentru ca scopul vietii, nu e sa demonstram cine stie ce, sau sa castigam cine stie ce. Scopul vietii este altul.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e s-o luam asa atunci ai putea spune ca unii oameni nu mor niciodata pentru ca inca persista in inimile unora, ori in amintiri sau pur si simplu in memorie ca loc de cinste pentru realizari deosebite din viata. Omul e totusi efemer. Realizarile lor pot sa ramana mult si bine in functie de cat de deosebite au fost.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Acel alt scop al vietii e inutil pentru ca lumea e data peste cap si nu mai ai baza in nimeni, doar sa risti de cateva ori apoi sa zici ca mine ca nu are rost sa mai incerci. Eu ma vad fericit cand voi avea salariul meu masina dorita si imobilul in mana mea iar restul vine tot pe munca mea pentru ca altceva nu exista in viata mea decat situatia materiala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să știi că îmi place mult textul tău big grin.

Scopul vieții e să o trăiești așa cum îți place, să crezi în ceea ce ești, să te realizezi social și cultural. Orice ți-ai dori, e clar, vânezi fericire, nimeni nevrând să fie trist. Sau prost. Și chiar dacă se spune că dacă ești mai prost, ești mai fericit, e mai nasol când trăiești în lumea ta, dar nu mai găsești soluțiile la problemele tale.

Acei oameni au plătit un preț pentru a fi fericiți, au fost materialiști, lăsând spiritualitatea în urmă. Măcar au satisfacția că au realizat ceva în viață, dar în viață totul se plătește big grin.

| DeniiMeow explică (pentru anonim_4396):

Mersi de apreciere happy Mda, stii cum se spune. Iubirea nu se cumpara, dar dragostea se plateste.

| anonim_4396 a răspuns (pentru DeniiMeow):

Exact.
Și asta face viața mai interesantă și mai puțin previzibilă.
Cu plăcere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jelli a reprodus deja ce voiam eu sa spun. Dar tine minte asta: murim la fel(de boala, din accident, batranete, etc.) chiar daca nu traim viata la fel.

| DeniiMeow explică (pentru anonim_4396):

Everybody dies, but not everybody lives tongue

| anonim_4396 a răspuns (pentru DeniiMeow):

Daca e s-o luam asa atunci ai putea spune ca unii oameni nu mor niciodata pentru ca inca persista in inimile unora, ori in amintiri sau pur si simplu in memorie ca loc de cinste pentru realizari deosebite din viata. Omul e totusi efemer. Realizarile lor pot sa ramana mult si bine in functie de cat de deosebite au fost.