| Magic a întrebat:

Care este secretul vostru, adica cum invatati voi o lectie sau un comentariu, spre exemplu?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ii faci un rezumat pe o foaie pe urma inceci sa memorezi logic, ce este scris.

| St!L a răspuns:

Citesti lectia o data - de doaua ori si dupa incearca sa o povestesti!

| dorina02 a răspuns:

Cel mai bine e sa fii relaxat, sa iti creezi o atmosfera placuta si restul va veni de la sine. Pt bac eu am invatat cu televizorul aprins sau pe muzica, si acum fac la fel. Nu memora cuvant cu cuvant, nu are nici un rost, incearca sa legi cuvinte sau fraze de lucruri pe care le vazi zilnic pentru a nu ramane in pana de inspiratie! mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai de ex la comentariul unei poezii eu nu tocesc. Invat poezia, la lucrare imi scriu poezia pe o foaie( ca o autodictare) si fac comentariul pe baza ei...bne, asta inseamna sa stii elementele de versificatie & co., dar nu am tocit niciodata sa inv ceva, sh nici nu e bine, pentru ca e ca si cum n'ai invata. Stii pe moment, dar apoi uiti. Take care!peace sign

| Silvia a răspuns:

Incearca sa inveti logic.Nu sa retii lectia ca papagalu`. Eu invat destul de diferit... daca am mult...imi fac rezumatul pe foi, daca am putin citesc din caiet de cateva ori lectia si imi intra pana la urma ceva in cap. Uneori invat cate un paragraf-doua, il repet, iar apoi trec la celelalte.Sau invat lectia si dupa aceea incerc sa o rescriu din minte, astfel vad ce am retinut.big grin

| Orannginna a răspuns:

Eu citesc de mai multe ori de la inceput pana la sfarsit pana am impresia ca am retinut ideile. Apoi iau fiecare paragraf si incerc sa'l memorez, mai iau unul, le repet pe amandoua... apoi si pe urmatoarele si tot asa pana la sfarsit. Asa mi se pare mie ca le retin cel mai usor. Ca pan' la urma repetitia e mama invataturii! happy

Întrebări similare