| Madalina_6514 a întrebat:

Care este semnificatia numelui Madalina?

7 răspunsuri:
| AnonimaNo.1 a răspuns:

Acest nume este de origine ebraica. semnificatie originara din Magdala-sat biblic pe malul Marii Galilee

| psyho a răspuns:

Acest nume de fata este folosit in engleza si franceza. Este sursa expresiei ebraice insemnand "Persoana din Magdala."
Magdala a fost un oras pe malul marii Galilee si se presupune ca aici statea Mary din Magdala sau Maria Magdalena, cunoscuta din Sfanta Scriptura.
De aici l-a urmat ea pe Iisus din Nazareth

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si p mine ma cheama madalina si ink nu sunt foarte sigura de semnificatia numelui meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma numesc madalina... si nu stiu semnificatia corecta a numelui meu... am intrat pe acest sait cu speranta de a gasi semnificatia numelui meu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma numesQ MADALINa nici eu nu sunt sigura de semnificatzia acestui nume... dar stiu sigur ca este un nume superb de care ma mindresQ enorm ca il port, asa ar trerbui sa fii si tu!

| julius a răspuns:

Madaline este derivat din Magdalena, uite aici semnificatia numelui : http://www.interpretare-nume.ro/Magdalena.html

| madutza_3548 a răspuns:

Si eu ma numeasc Madalina...Semnificatia numeleui Madalina este: nume de fata este folosit in engleza si franceza. Este sursa expresiei ebraice insemnand "Persoana din Magdala."
Magdala a fost un oras pe malul marii Galilee si se presupune ca aici statea Mary din Magdala sau Maria Magdalena, cunoscuta din Sfanta Scriptura.
De aici l-a urmat ea pe Iisus din Nazareth

Întrebări similare