| 2222222 a întrebat:

Care este semnul inceperii pubertaii la fete? am 12 ani si 5 luni si nu stiu daca sunt in pubertate pentru ca nu s-a intamplat nimic pana acum. fetelor, va rog raspundeti.

7 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Parca aveai 12 ani si 7 luni...thinking

| psiholoaga a răspuns:

De la 12 ani intri in pubertate. Nu se intampla "nimic" sesizabil, fiindca intai incep modificari hormonale. Pe care nu le simti. Ele determina aparitia parului pubian, la subrat, ai prima menstra. Esti la pubertate, "semnele" enumerate mai sus putand sa apara la 11 ani, la 12, la 14, in functie de organismul fiecarei fete.

| Roxu a răspuns:

laughingaa. deci a fost cutremur? nu`s eu nebunarolling on the floor)

| cucubauuu a răspuns:

Pe scurt esti apar modificari fizice, cea mai importanta fiind maturizarea din punct de vedere sexual a baietilor si fetelor, care face posibila reproducerea. Dar eu zic sa nu te grabesti sa incerci...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa nu se intample nimic? pai cutremurul de azi ce a fost? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai iti vine menstruatia, iti apare par pubian si la axila, ti se dezvolta sanii...cam astea ar fi

| 4444444444444 a răspuns:

Silvia sunt eu cea care a scris intrebarea.nu cea care are 12 ani si 7 luni e o prietena de-a mea. de la ea am aflat de situl asta. si eu ma intrebam asta si ea m-a ajutat putin.deci nu eu sunt mai mica cu doua luni.