Pai eu sunt in Canada si am fost in toata Europa si a proape toata America.Asa ca cred ca mi'ar placea sa merg in China sau undeva in Africa
Am fost in Germania, Ungaria, Austria dar locuri mai frumoase ca in Romania nu am vazut. Avem o tara frumoasa cu un relief variat de o frumusete rara, cu oameni primitori si buni.
Franta si Spania, pentru ca stiu foarte bine limbile respective. In topul preferintelor mele ar urma tarile din America de Nord, cele din Asia(in special India, China, Japonia) si din Africa.
Norvegia chiar si Spania as prefera (cunosc bine limba). dar sigur dupa Romania ar urma Norvegia.
Eu as dorii sa merg in Australia, U. S. A, mai ales la mare: Hawaii, Caraibe, Coasta de Est a Australiei, Malibu etc... privind orase: New York, Los Angeles, Albuquerque, Sydney, Paris...
1.Anglia =pe~
2.Canada
3.Franta
4. undeva prin America
5.Egipt
6.Grecia
7.Germania
Am fost in mai multe tari...si acum sunt plecat din tara, dar gindul tot in Romania imi este
Mi-e prea greu sa ma decid, deoarece eu chiar as vrea sa vizitez toata lumea, fara nicio exceptie. Ce sa zic, Italia, Franta, Grecia, China, India...toate, chiar si Bolivia, Iran, Irak, Iordania...
Eu am fost in Franta.Si este foarte frumos.
As vrea sa merg in alta tare unde sa am ce vizita[]
Insulele Caraibe...
Asia
Spania
...
...
A da, si mai vreau inca in Franta sa mai merg
Tu?
Preferata mea este Italia. Iar daca ar fi sa locuiesc in alta tara, mi'ar placea sa am de ales intre Olanda si Italia (mai exact intre Amsterdam si Roma)
In Franta as vrea sa merg. E o tara foarte frumoasa dup cate mi-au spus prietenii care au fost pe acolo.
Aemrica, Anglia sau Canada
Insa ajungi greu acolo pentru ca ei cumpara inteligenta, nu primesc orice prost.
Pai spania frantsa (unde e super ca am fost sh as ma vrea) si nu stiu undeva in china/japonia/africa undeva...
In Tanzania.sa il cunosc pe seful capeteniei Mbuhukabahabatogobo al VIII-lea
RMG întreabă: