| Live.Laugh.Love a întrebat:

Care este tara voastra preferatasi in care a-ti vrea sa mergeti? ( dupa Romania)

Răspuns Câştigător
| GoSsip GiRl a răspuns:

Pai eu sunt in Canada si am fost in toata Europa si a proape toata America.Asa ca cred ca mi'ar placea sa merg in China sau undeva in Africabig grinbatting eyelashes

27 răspunsuri:
| arysa a răspuns:

Dubai

Stefan
| Stefan a răspuns:

Am fost in Germania, Ungaria, Austria dar locuri mai frumoase ca in Romania nu am vazut. Avem o tara frumoasa cu un relief variat de o frumusete rara, cu oameni primitori si buni.

| Victoria a răspuns:

Franta si Spania, pentru ca stiu foarte bine limbile respective. In topul preferintelor mele ar urma tarile din America de Nord, cele din Asia(in special India, China, Japonia) si din Africa.

| daii a răspuns:

SUA, Australia, Mexic.

by daiiwinking

| Antrax a răspuns:

In Japonialove struck

| Pho3nix a răspuns:

Eu as vrea sa merg un SUA

| Bogdana a răspuns:

Norvegia chiar si Spania as prefera (cunosc bine limba). dar sigur dupa Romania ar urma Norvegia.

| deejayra a răspuns:

Brazilia

| Live.Laugh.Love explică:

Eu as dorii sa merg in Australia, U. S. A, mai ales la mare: Hawaii, Caraibe, Coasta de Est a Australiei, Malibu etc... privind orase: New York, Los Angeles, Albuquerque, Sydney, Paris...

| roox a răspuns:

1.Anglia =pe~
2.Canada
3.Franta
4. undeva prin America
5.Egipt
6.Grecia
7.Germania

| r8driver a răspuns:

Am fost in mai multe tari...si acum sunt plecat din tara, dar gindul tot in Romania imi estewinking

| StaRmAgiC a răspuns:

Grecia.big grin...pacat ca n-am iesit niciodata din Romaniahee hee

| Aurelia a răspuns:

Mi-e prea greu sa ma decid, deoarece eu chiar as vrea sa vizitez toata lumea, fara nicio exceptie. Ce sa zic, Italia, Franta, Grecia, China, India...toate, chiar si Bolivia, Iran, Irak, Iordania...

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Spania :X

| andi a răspuns:

Pai in china!

| Ecaterina a răspuns:

Thailandhappy

| Mamamare a răspuns:

Eu am fost in Franta.Si este foarte frumos.
As vrea sa merg in alta tare unde sa am ce vizita[love struck]
Insulele Caraibe...
Asia
Spania
...
happy...
A da, si mai vreau inca in Frantalove struck sa mai merg
Tu?

| pysyuctzza a răspuns:

Germani, mexic, maldive, caraibe,)

| sam a răspuns:

Turcia

am mai fost acolo si am ramas fermecata... e my dreamland day dreaming

| I.Love.Football a răspuns:

Preferata mea este Italia. Iar daca ar fi sa locuiesc in alta tara, mi'ar placea sa am de ales intre Olanda si Italia (mai exact intre Amsterdam si Roma)

| Dragosgan a răspuns:

In Franta as vrea sa merg. E o tara foarte frumoasa dup cate mi-au spus prietenii care au fost pe acolo.

| Carouri a răspuns:

Aemrica, Anglia sau Canada happy
Insa ajungi greu acolo pentru ca ei cumpara inteligenta, nu primesc orice prost.

| g3orgy a răspuns:

Pai spania frantsa (unde e super ca am fost sh as ma vrea) si nu stiu undeva in china/japonia/africa undeva... big grin

| Melly a răspuns:

Germania-Berlin sau München, Ungaria-Budapesta

| deyotsa a răspuns:

Nu in Romania [-x

In Canada sau L. A

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Insulele Caraibe:Xmai exact Santo Domingo.
Soare non-stop, plaja non-stop, fete cu forme perfecte... Oare ce imi pot dori mai mult?big grin

| feroceboy4u a răspuns:

In Tanzania.sa il cunosc pe seful capeteniei Mbuhukabahabatogobo al VIII-lea laughing

Întrebări similare