Nu m-as uita la asa ceva mi se pare foarte plictisitor si ca serial ii foarte tare Lost, Two and a half men
Betty cea urata.
de 1 an incoace le-am dat pa-pa la telenovele, dar cand a fost betty putea sa fie razboi ca nu ma miscam din fata tv-ului.
Saracii tineri bogati imi place deoarece este vb de niste adolescenti foarte rasfatati care sunt comparati si pusi in balanta cu unii saraci. e vorba de un aspect de viata adevarat.desprins din viata reala.era pe acasa foarte frumoasa telenovela:X funda?
Cred ca rebelde a fost prima dintre cele 3 telenovele pe car le-am urmarit cu sufletul la gur:
mai sunt si cameleonii si saracii tineri bogati
Eu in general nu ma uit la telenovele, dar una dintre ele mi s-a parut interesanta si am urmarit-o.este vorba despre "fara sani nu exista paradis". mi-a placut pentru ca era altfel decat restul telenovelelor care parca sunt toate la fel, si pentru ca trata anumite realitati ale vietii de zi cu zi, pe care noi incercam sa le ignoram, dar care totusi exista!
Rebelde.Fiindca prin ea eu am crescut si cu ajutorul telenovelei am inceput sa vad cum e viata cu adevarat, cu bune si rele, cum e viata de liceu si cum e viata cand esti indragostit.Este telenovela mea preferata pentru simplu fapt ca o ador.:X
Iubire cu chip rebel
Si am mai multe:Rebelde, Saracii tineri bogati, Cameleonii etc
Elenastoica9 întreabă: