| Mihai_Vlad_1998 a întrebat:

Care este topul celor mai puternice bauturi alcoolice? Adica de la un pahar sa vezi pasarele si sa se invarta lumea cu tine laughing As vrea sa imi fac ziua de 16 ani si vreau sa ai imbat pe toti sa se duca acasa in 4 labelaughingSi spuneti-mi daca se poate si cate grade de alcool au aceste bauturi

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Lassa prostiile acum daca nu vrei sa stai prin cresa.

| Wehrmacht a răspuns:

Depinde de sensibilitatea lor la alcool.Nu or sa se duca acasa in 4 labe. Daca ajung in halul ala sunt sanse mari sa iti umple casa cu voma.
Si daca ii vede cineva in 4 labe pe drum si se duce la politie o incurci si tu si ei.
Este de ajuns ceva cu concentratie de alcool de peste 50-70%.
Cel mai bine ar fi niste tuica facuta acasa.Eu am baut parca 1l de tuica tare(repede) si in cateva ore "sufeream din dragoste" si vorbeam cu ligheanul in care varsam.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Implinesti tu 16 ani, da minte ta e undeva pe la 7-8 ani, a cam ramas in urma

| greyhound a răspuns:

Tocmai ce am citit un articol despre o bere de 65% alcool.
Ar mai fi absintul (70%), whisky, vodka, tequila (40%), palinca (50-80%), vinul (11%) si berea (5-7.5%).
Dar nu e o idee buna sa iei bauturi tari unde e gasca mare pentru ca o sa iasa rau. Asa se intampla mereu, te indemni unul pe altul si fiind si pustani nu stiti cand sa va opriti si una, doua ajungeti in coma.

| Paranormal12 a răspuns:

Cel mai mare grad de alchool il are palinca maramureseana.Palinca este tuica fiarta.Cu cat o fierbi mai mult, cu atat creste alcoolul din ea.Procentul legal este de 50%, dar daca fierbi tuica timp de 3-4 ore incontinuu, procentul poate credte pana la 80%.Dar ai grija, ca poate ii omori.