| Looovely a întrebat:

Care este ultima carte >citita:? Eu am citit ``Oglinda mortului ``de Agatha Christie. Este foarte tare. V-o >recomant:!

Răspuns Câştigător
| AliiB a răspuns:

Ultima carte citita: Jurnal de Chuck Palahniuk

Un mic review: Cu acest roman, Chuck Palahniuk, cronicarul tuturor cosmarurilor Americii, a stirnit din nou controverse aprinse, ajungind imediat in topul bestsellerurilor. Scrisa sub forma de jurnal, cartea o are ca personaj principal pe Misty Tracy Wilmot, fosta studenta la Arte Frumoase, al carei sot zace in coma pe patul unui spital, dupa o tentativa de sinucidere. Dupa casatoria cu Peter si intoarcerea pe insula Waytansea, Misty se vede redusa la meseria de chelnerita la restaurantul unui hotel.

Cind incep sa dispara incaperi din casele pe care le redecora Peter, si mesaje crude se ivesc pe pereti, izbucneste un adevarat scandal. Proprietarii furiosi intenteaza proces dupa proces, iar Misty isi vede inca o data spulberate visele de a deveni pictorita. Dar, parca posedata de spiritul lui Maura Kinkaid, o artista legendara din secolul al XIX-lea, Misty incepe sa picteze febril. Nu cumva talentul ei redescoperit este parte a unui plan diabolic?

Supranumit "portdrapelul generatiei nihiliste", Chuck Palahniuk s-a nascut in 1962. Primele sale doua carti, trimise unor editori din New York, au fost refuzate si la fel se va intimpla cu romanul Fight Club. Respins initial pentru ca a fost considerat "prea intunecat si prea riscant", Palahniuk il va duce la extrem. Publicat in 1996 si devenit un clasic al literaturii underground, Fight Club este unanim considerat in momentul de fata drept unul dintre cele mai originale si provocatoare romane scrise in ultimul deceniu al secolului XX. In 1999, Palahniuk publica romanele Supravietuitor si Monstrii invizibili, urmate de Sufocare (2001), Cintec de leagan (2002) si Jurnal (2003). A mai publicat o carte de amintiri si insemnari de calatorie, Fugari & refugiati, si un volum de eseuri, Mai ciudat decit fictiunea (2004). La Editura Polirom, au fost traduse: Fight Club (2004), Sufocare (2004).

5 răspunsuri:
| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Diavolul si Domnisoara Prym de Paulo Coelho e ultima carte citita.

Multumesc de recomandare; si mie imi place Agatha Christie. De aceeasi autoare iti fac si eu o recomandare: 10 Negri mititei(daca nu ai citit-o). Stiu ca are un nume pueril, dar este foarte captivanta. E printre cartile mele preferate:X

| Aηηy a răspuns:

Maitreyi de Liviu Rebreanu - mi-a placut foarte mult :X.

| doroteea a răspuns:

Copiii capitanului Grant (am ajuns la volumul 2) happy. E frumoasa carteatongue.

| ahaha a răspuns:

Unde esti? de Marc Levy. E destul de draguta cartea, dar cam trasa de par la unele faze. Daca vrei o lectura usoara care sa-ti provoace ras, plans si uneori somn, atunci ti-o recomand!happy

P.S.Multumesc de recomandare. O s-o citesc negresit!happy

| Looovely explică:

FetitzzaCuOchiiCaPruI: Inca n.am citit. o dar chiar aveam de gand s. o citesc asa ca mersi pentru recomandare.
Si multumesc si celorlaltiwinking.:*

Întrebări similare