| Anonim1045 a întrebat:

Care este varsta la care ati inceput sa castigati bani din eforturile proprii si cum ati inceput? Ce posibilitati are in acest caz cineva la 17 ani, lasand la o parte impartitul pliantelor pe strada si baby-sittingul la rude?

4 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Depinde de ce aptitudini ai, trebuie si o semnatura din parte parintilor, oricum nu poti incepe ca sef de director, incearca pe ejobs, bestjobs,

| CosminC86 a răspuns:

Nu prea ai sanse sa te angajeze cineva la varsta asta, probabil doar la prasit pe camp sau "invartit" beton. Asta in caz ca nu esti un geniu care sa inventeze ceva revolutionar, sau daca te pricepi in IT poti inventa ceva. De exemplu am citit undeva (nu mai tin minte unde) ca un tip s-a lasat de scoala la 15 ani si facea felicitari online si le vindea pe bani. E foarte greu la varsta asta sa faci bani...

| Brodo a răspuns:

Salut! Eu iti spun cum am inceput eu. Pentru inceput trebuie sa spui ca tu poti si tu ai cel mai mare potential din lume! Incepe cu lucruri mici, gandeste-te ca poti face orice, ca poti obtine orice, pare o pacaleala dar daca asta iti va ocupa cel mai mult timp din viata ta vei gasi o solutie. Vezi ce-ti place sa faci cel mai mult si cauta sa intrii pe acel fagas, dar nu exclude si alte oportunitati! Elibereaza-ti in primul rand mintea de ideile pesimiste si o sa vezi de ceea ce esti in stare! Gandeste-te ca poti avea orice iti doresti si vei avea! E automotivare! Succes si sper sa iti gasesti adevarata cale de a fi fericit! happy

| HiPowerGangstaz a răspuns:

In Romania nu prea gasesti, si sunt si salariile mici, dar incearca la negru, cauta prin ziare sau pe net.