Era despre o iubire neimpartasita...ma dusesem sa vorbesc cu el si cand sa-mi dea raspunsul m-am trezit...
Cel mai frumos vis. pai am visat ca eram cu mutu si chivu si vorbeam.
e prea frumos visu' ca sa se adevereasca
Ca am batut-o pe fosta prietena a prietenului meu!(aveam si motiv!)
A fost un vis frumos si cand m-am trezit nu am avut niciun regret
Am visat ca prietenul meu ma va duce intr-un restaurant... o cina romantica alea alea...si se va pune in genunchi cu un trandafir.si un inel sa imi spuna daca vreau sa fiu logodnica lui... iar visu` s-a intamplat... am primit inel dar nu intr-un restaurant ci in centrul orasului. iar toata lumea se uita la noi si ne-a aplaudat...in momentu ala n-am stiutce e cu mine si pe ce planeta is
Ha sa vin zic si eu! Eu am visat timp de un an, o fata, dar nu o cunosteam(asta a fost in anul 2006). Anul acesta de pasti dintr-o prostie am cunoscut-o pe messenger, este din acelasi oras cu mine, atunci ea era in spania.Am vb foarte mult si pana la urma am fost si impreuna cateva luni. Dar ne-am despartit acum cateva zile.
Pai ca eram foarte foarte bogata si imi stergeam nasul cu banii! si cel mai neplacut vis a fost atunci cand am visat ca am facut pe mine si toti se radeau de mine sau cand ma alerga bunik-mea cu cutitul prin padure
Ca am sub mine o masina ( ceva un camaro sao ceva muscle american ) cu vreo 600 cp sh sa ma duc cu ea la sk, sa am o intrecere sh,,, cum va ajteptati ...sa ma ridik pe 2 roti sh sa castig... (vin diesel)
anonim_4396 întreabă: