Nu stiu...eu am pana in 25, da nu-s maritata si sincer nu prea ma incanta ideea ca la 25 de ani sa fiu casatorita... mi se pare devreme
Nu vreau sa mi-o luati in nume de rau, e opinia mea, pana la varsta asta m-am bazat pe principiul k trebuie sa fii destul de matur pentru a te casatori, pentru ca o faci, dp parerea mea, doar o singura data in viata si tocmai de aia mi se pare destul de timpuriu la 19 ani...
e alegerea voastra...
andruta tu stii ca te apreciez fff mult si nu era necesar sa imi explici, pentru ca imi imaginez k atunci cand te idrgostesti cu adevarat nu mai tii cont de nimic, insa cred ca in oare care masura trebuie sa ramai si cu picioarele pe pamant!
daniela casa de piatra si sa fii fericita...
of...as discuta pe seama subiectului asta ore intregi, sincer eu vreau sa termin o facultate sa imi cumpar o casa sa lucrez undeva unde imi place si abia atunci sa ma casatoresc, acum sunt in toane bune pentru ca uneori sunt de parere ca nu ma voi casatorii...sunt fff sceptica in ceea ce priveste un mariaj in zilele noastre
Dar care este legatura dintre 25 de ani si casatorie? Faci vreun studiu? Eu nu am nici una, nici alta!
Pai si eu aveam 19 ani cand m-am casatorit...si de ce e prea devreme? (sweetcandy)
asta spui acum, pentru ca inca nu ai gasit persoana potrivita... dar cand ai s-o intalnesti...ai sa visezi numai momentul cand vei spune "da"!
Eu am aproape 24 ani si sunt casatorita de 4 ani si pana acum totul e minunat
Cand te casatoresti automat trebuie sa te schimbi ai multe alte obligatii decat cate ai avut pana acum. Parerea mea e ca la 18 ani e cam devreme, inca mai ai multe lucruri de invatat si de descoperit. Daca tu crezi ca esti pregatita pentru o schimbare radicala in viata ta felicitari
Eu am aproape 25, m-am casatorit la 23 jumate. Toata lumea spune ca am facut-o mult prea devreme, dar intr-un final conteaza parerile a doar doua persoane: a ta si a lui! Din punctul meu de vedere, a fost cea mai buna decizie pe care o puteam lua. Eu iti doresc casa de piatra si sa fie intr-un ceas bun!
MonaLize întreabă:
Elenastoica9 întreabă: