anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care i cea mai indepartata tara Fata de Romania? Si cum pot ajunge acolo?laughing

10 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Imposibil sa ajungi undeva unde nu s-a auzit de Romania si unde sa nu fie romani!
Eventual in rai, ca in iad e plin de ei oh go on
si sa stii ca e greu de ajuns in rai!

| VadTot a răspuns (pentru AlinaaAli):

Offf gps ceva o harta ceva?laughing)

| AlinaaAli a răspuns (pentru VadTot):

Vorbeste cu Sf Petru, poate stie el ceva, trebuie sa aiba el un gps ceva

Acum pe bune exista undeva pe glob un orasel ceva mic cu oameni educati civilizati intr un loc unde nu ai grija de maine cand cobori si citesti intretinera si vezi ca este mai mare decit salariul care l ai?laughing)Acum pe bune in ce tara traim? cum poate sa fie intretinerea la bloc mai mare decit salariul care l ai?laughing)) Helllo Romania Romani Unde sunte ti?laughing)

Unde sa fie? acasa in fata la TV, se uita cum altii stau in frig ca sa rezzolve problemele intregii tari!

Nu i asa ca i minuntata tara asta ce alta tara este mai minunata ca aceasta Aproape 22 de milione de actori si o prea frumoasa Scena" numita Romanialaughingnu i minunea minunilor laughingPai acum pe bune daca nu credeai in minuni De azi incolo sa crezi Doar in Romania Se petrec in fiecare zi minuni! Prin simpflu fapt ca noi supravietuim este o adevarata minue binecuvinta de Dumnenezeulaughing

Exact!
inca o minune ar fi sa demisioneze Basescu!
si minunea minunilor ar fi sa ne poata scoate cineva din rahatul in care suntem!

Din aceasta mizerie Crede ma ca ne mai scoate doar. ceva foarte dramatic Crede ma ceva tragic si deloc dorit de nimeni! Si sti care i acela Un al treilea razboi mondial daca se mai poate intimpla ca altadata dar nu prea cred! Va fi iadul pe pamant daca se intampla ceva urit.ca mai sus spuse.un razboi...

Intr-adevar,greu ne mai scoate cineva de unde am ajuns!
eu o sa il votez totusi pe Vadim Tudor, e el asa mai comunist dar imi e drag!

Răspuns utilizator avertizat